Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'da hayran kaldım, Avrupa'da zirveye oynayan takımlarda forma giyer"

Galatasaray, Süper Lig'de 15. haftayı 3-1'lik Adana Demirspor galibiyetiyle geride bıraktı.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'da hayran kaldım, Avrupa'da zirveye oynayan takımlarda forma giyer"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"TETE'NİN İKİNCİ YARIDA HAT-TRİCK YAPMASI GEREKİYORDU"

"15-65 arası Galatasaray'ın 8 tane gol pozisyonu var, bu çok iyi bir sayı. İkinci yarının başından 65. dakikaya kadar Tete'nin hat-trick yapması gerekiyordu. Galatasaray, 65. dakikadan itibaren Kopenhag maçında oynaması gereken bir oyuna başladı ve skoru koruyup kontra atağa çıkan bir oyun anlayışına döndü."

"KEREM AKTÜRKOĞLU VE SACHA BOEY'E HAYRAN KALDIM"

"Kerem Aktürkoğlu'nun sol kanatta oynarken yaptığı koşuları mesela Tete yapamıyor. İlk 65 dakika itibariyle Kerem Aktürkoğlu ve Sacha Boey'e hayran kaldım. Benim izlediğim ve yazdığım şekle göre Galatasaray, 2-4-4 oynuyor."

"BOEY, AVRUPA'DA ZİRVEYE OYNAYAN TAKIMDA FORMA GİYEBİLİR"

"Sacha Boey bu gösterdiği performansla birlikte Ferdi Kadıoğlu'yla birlikte Avrupa liglerinin zirvelerine oynayan takımlarında forma giyebilecek iki direkt oyuncu."

"NELSSON BU KADAR KÖTÜ BİR OYUNCU DEĞİL"

"Victor Nelsson tamamiyle konsantrasyonunu kaybetmiş. Benim bildiğim Nelsson bu kadar kötü bir oyuncu değil. Galatasaray 2-1 öndeyken 3 forvet oyuncusuyla sahada, bu cidden inanılmayacak bir şey."

"MAÇ 7-2 BİTEBİLİRDİ"

"Bu maç normalde 7-2 bitebilirdi. Okan Buruk, skora bağımlı olarak oyuncu değişikliği değil direkt olarak kendi şablonuna uygun değişiklikler yapıyor. Galatasaray'ın hemen hemen her maçı taraftarlara ve izleyenlere çok zevk veriyor."

"OKAN BURUK, HAYATTA KABUL ETMEZ"

"Geçen seneki Okan Buruk ile bu seneki Okan Buruk arasında çok fark var. Sezon başından beri söylediğim gibi Fenerbahçe - Galatasaray maçı, lideri ve şampiyonu belirleyecek. Okan Buruk'a Şampiyonlar Ligi'nde üçüncülüğü direkt olarak veriyoruz deseler Okan Buruk hayatta kabul etmez." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2023, 15:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Lesya
Lesya - 5 ay Önce

Fanatık galatasarylı olarak.bu sene çok büyük başarılar kazanacağız...okan hocamıza ve aslanlarına rabbim kolaylıklar versin...başarılarınız daim olsun...