Mehmet Özdilek: "Okan Buruk'un işi zor, Fenerbahçe derbisinde çözüm bulmalı"

Galatasaray, Karagümrük'ü 1-0 mağlup ederek Fenerbahçe derbisine kayıpsız gidiyor.

Mehmet Özdilek: "Okan Buruk'un işi zor, Fenerbahçe derbisinde çözüm bulmalı"

TRT Spor yorumcusu Mehmet Özdilek, Galatasaray ile ilgili yorumlar yaparken Fenerbahçe derbisi hakkında da konuştu.

Özdilek'in açıklamaları şu şekilde:

"İKİ TAKIM DA LİGİ ÇOK İYİ GÖTÜRÜYOR"

"16 maç, 14 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik. İki takım da ligi çok iyi götürüyor. İki takım da diğer maçlarına göre bu hafta farklı oynadı."

"GALATASARAY'IN KAZANMASI ÖNEMLİYDİ"

"Fenerbahçe'nin kazandığı bir maçta Galatasaray'ın da kazanması önemliydi, Galatasaray onu yaptı. Maçın özeti de zaten galibiyet yüzdesinde, konuşacak çok da bir şey yok."

"İNŞALLAH KEYİFLİ BİR DERBİ OLUR"

İlk yarıyı Fenerbahçe ve Galatasaray çok doğru geldi. İnşallah bu hafta tüm Türkiye'nin kitlendiği derbi güzel, keyifli bir oyunla geçer."

"SOL TARAFA ÇÖZÜM BULUNMALI"

"Galatasaray'ın artık sol tarafına bir çözüm bulması lazım. Barış Alper Yılmaz ile derbide oynar mı? Fenerbahçe, bence İrfan Can Kahveci ile oynar. 2-3 maç oynatırsa sıkıntı olur diyorduk. Ofansif anlamda sol taraf hiç çalışmadı. Kazımcan Karataş'ı da tercih edebilir."

"OKAN BURUK'UN İŞİ ZOR"

"Kadro üzerinde baya çalışması gerekiyor. Onun için de zaman çok az. Fenerbahçe maçında Barış Alper Yılmaz'la da devam edebilir. Risk alıp Angelino'yu oynatır mı bilmiyorum. Kadro konusunda Okan Buruk'un işi çok zor gibi geliyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2023, 01:03
YORUM EKLE