Mesut Yıldırım: "18 milyon Euro istiyorlar, Galatasaray Zaniolo gibi transfer edecek"

Galatasaray'da Milot Rashica transferi zora girdi, Nicolo Zaniolo gidebilir. Bunun üzerine Galatasaray yeniden eski aşkı Hakim Ziyech'e yöneldi.

Mesut Yıldırım: "18 milyon Euro istiyorlar, Galatasaray Zaniolo gibi transfer edecek"

Galatasaray, geçen sezon ara transfer döneminde zemin yokladığı Hakim Ziyech'i bir kez daha gündemine aldı.

CHELSEA 18 MİLYON EURO İSTİYOR

Chelsea, Ajax'tan 3 yıl önce 40 milyon Euro bonservis bedeliyle renklerine kattığı Faslı sağ kanat oyuncusu ile yollarını ayırmayı planlarken 18 milyon Euro talep ediyor.

GALATASARAY, SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA PEŞİNDE

Aslan, Londra kulübü ile kontratı Haziran 2025'te sona erecek Hakim Ziyech'i ya satın alma opsiyonlu kiralayarak ya da Nicolo Zaniolo gibi sonradan ödemeli taksitle renklerine katmayı planlıyor.

ERDEN TİMUR AÇIKLAMIŞTI

Erden Timur “Zaniolo'ya birçok teklif var. O yüzden oraya da oyuncu bakıyoruz. Ziyech, Zaniolo'nun olası gidişine yönelik alternatiflerimizden biri” demişti.

STOPERE YENİ ADAY PENETRA

Victor Nelsson’a gelen teklifleri değerlendirmeyi planlayan Galatasaray, Danimarkalı stoperin alternatiflerini de belirliyor.

Bunlardan biri Portekiz'den… A Bola'da yer alan habere göre sarı-kırmızılılar, Famalicao forması giyen Alexandre Penetra'yı kadrosuna katmak istiyor.

MARCAO'YA BENZETİLİYOR

Marcao'ya benzetilen, 70 maçta 6 gol-2 asist üreten 21 yaşındaki stoperin 3 milyon Euro'luk değeri, transferi cazip kılıyor.

Kaynak: Mesut Yıldırım / Sözcü

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2023, 19:58
YORUM EKLE