Metin Karabaş: "Galatasaray'a iki bomba isim geliyor, son pürüzler kaldı"

Bir yandan Icardi ile Rashica'yı elinde tutabilmek için girişimlerde bulunan Galatasaray, diğer taraftan da kadroyu güçlendirmek üzere harekete geçmiş durumda.

Metin Karabaş: "Galatasaray'a iki bomba isim geliyor, son pürüzler kaldı"

Galatasaray'da yeni sezona yönelik transfer çalışmaları erken başladı. Dursun Özbek, Erden Timur ve Okan Buruk zirvesinden, "Avrupa'da kupa getirecek kalitede kadro yapalım" kararı çıkarken, sezon başında olduğu gibi transferlerin gecikmemesi adına hızlı şekilde harekete geçildi.

İKİ İSİM İÇİN AYRILIK KARARI

Forma bulmakta zorlanan Emre Taşdemir'in yanı sıra ligden çekilen Hatay'dan satın alma opsiyonuyla kiralanan, ancak beklentilerin altında kalan Adekugbe'ya yeni bir teklif yapılmayacağı öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar, önümüzdeki sezon da Kazımcan Karataş'la rotasyona devam edecek. İlk 11'e ise çok önemli bir sol bek transferi yapılması planlanıyor.

60 MİLYON EURO BONSERVİS

Stoperde Nelsson (24), sağ bekte Boey (22) ve ön liberoda Torreira (27), müthiş bir çıkış yakaladı. Bu çıkış, onları yakından takip eden Avrupa kulüplerinin de dikkatinden kaçmadı. İşler planlandığı gibi giderse, Galatasaray'ın bu üç oyuncudan 60 milyon Euro, hatta daha fazla gelir elde etme ihtimali bulunuyor.

GALATASARAY TRANSFERDE GÖZÜNÜ KARARTTI! SANCHES VE DEMBELE BOMBASI

Bir yandan Icardi ile Rashica'nın bonservislerini almaya çalışan Galatasaray Yönetimi, diğer taraftan kadroyu derinleştirip güçlendirmek adına temaslarda bulunuyor. Sarı-Kırmızılılar, PSG ile Icardi'nin bonservisini görüşürken, Paris ekibinden bir yıldız ve ayrıca Fransa'dan da bir golcü için de gözünü kararttı.

RENATO SANCHES SATIN ALMA OPSİYONUYLA KİRALIK

25 yaşındaki Renato Sanches'i Lille'den 15 milyon Euro'ya transfer eden PSG, genç oyuncuya beklediği süreleri veremediği için kiralama formülüne sıcak yaklaşıyor. Galatasaray cephesi aynı zamanda oyuncunun satın alma opsiyonunu da elde etmenin hesapları içinde. Taraflar arasında mutabakat sağlanırsa, Sarı-Kırmızılılar bir başka orta saha oyuncusu için daha hamle yapacak.

BİR ORTA SAHA DAHA

Torreira'nın ayrılması halinde yeni alınacak ön libero ile Sanches'in beraber oynaması, Oliveira'nın ise yedeğe çekilmesi düşünülüyor. Midtsjö de orta sahadaki diğer rotasyon oyuncusu olacak.

ICARDI'NİN YANINA MOUSSA DEMBELE

Forvette de Icardi'yi yalnız bırakmak istemeyen Galatasaray, 2. santrfor pozisyonuna Moussa Dembele'yi takviye etmeyi planlıyor. Lyon'la kontratı sezon sonunda bitecek olan 26 yaşındaki Fransız santrforla daha önce yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanmıştı. Sarı-Kırmızılılar artık son pürüzleri de ortadan kaldırarak transferi resmileştirmeyi hedefliyor.

MOSTAFA MOHAMED DE KATILACAK

Icardi - Dembele ikilisinin yanı sıra Nantes'ın satın alma opsiyonunu kullanmaması halinde, Mostafa Mohamed'in de 3. santrfor olarak takımda tutulması düşünülüyor. Böylece Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Ligi için rotasyonlu bir hücum hattı kurulacak.

Kaynak: Metin Karabaş / Fanatik

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2023, 16:31
YORUM EKLE