Metin Karabaş: "Galatasaray’ın transfer listesindeki ilk sırada, yıldız oyuncu tüm sorunları çözecek"

Sergio Oliveira’nın sakatlığı, Ndombele’nin bir türlü form tutamaması ve sezon başından bu yana Torreira'nın orta alanda net bir partnerinin olmaması dolayısıyla Galatasaray'da öncelikli hedeflerden biri orta saha.

Metin Karabaş: "Galatasaray’ın transfer listesindeki ilk sırada, yıldız oyuncu tüm sorunları çözecek"

Şampiyonluk yarışındaki ezeli rakibi Fenerbahçe’nin üst üste transfer bombalarını patlatması, Galatasaray’ı da harekete geçirdi. 

TEMASLAR SIKLAŞTIRILDI

Bir süredir sorun yaşanan bölgelere takviye için görüşmeleri sürdüren Sarı Kırmızılılar, gündemdeki adaylarla temasları sıklaştırmış durumda.

Fenerbahçe'nin kısa sürede Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'i açıklaması, bununla birlikte de eksik taşları tamamlaması Sarı Kırmızılı camiayı da transfer beklentisine soktu. Tribünler sahadaki oyunu geçen sezona göre oldukça yetersiz görüyor. Bu nedenle de net ve nokta atışı hamleler bekleniyor.

İLK SIRADA JORGINHO VAR

Özellikle orta sahadaki krizi bir an önce çözmek isteyen Galatasaray’ın listesindeki ilk sırada Jorginho bulunuyor. 

EURO 2024 İÇİN DÜZENLİ OYNAMAK İSTİYOR

Arsenal’in Premier Lig’deki son 6 maçında forma bulamayan, ondan önceki 2 hafta boyunca da 1’er dakika görev alabilen 32 yaşındaki futbolcu, EURO 2024’teki yerini garantilemek için düzenli oynamak istiyor.

TÜM SORUNLARI ÇÖZEBİLİR

Galatasaray, formasını kaybeden ve Arsenal’le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jorginho’yu uygun bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmaya çalışıyor. Oliveira’nın sakatlığı, Ndombele’nin bir türlü form tutamaması nedeniyle Torreira’nın yanındaki pozisyonda istikrar sağlayamayan Sarı Kırmızılılar, Jorginho’nun merkezdeki tüm sorunları çözeceğine inanıyor.

GALATASARAY'A SICAK BAKIYOR

Tecrübeli oyuncunun da Galatasaray’ın ilgisine sıcak yaklaşması, bu transferin gerçekleşme ihtimalini kuvvetlendiriyor. Teknik direktör Mikel Arteta'nın da yıldız oyuncuyu gözden çıkarması ve sözleşmesinin Haziran ayında sona erecek olması Cim Bom'un pazarlıklarda elini güçlendiriyor.

Kaynak: Metin Karabaş / Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2024, 09:53
YORUM EKLE