Metin Karabaş: "Kafası Galatasaray'a gelmemiş, büyük bir sorun"

Galatasaray'da sıcak gelişmelerin yaşandığı bir döneme giriliyor.

Metin Karabaş: "Kafası Galatasaray'a gelmemiş, büyük bir sorun"

Galatasaray muhabiri Metin Karabaş, Vole Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Karabaş'ın açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK, BAKAMBU'DAN MEMNUN"

"Okan Buruk, Bakambu'nun antrenman performansından memnun. Oyuncu profilinden de memnun ama bir türlü takımın içerisine giremedi. Tabii ki Icardi ile rekabete girmek kolay değil. Bakambu ile yollar ayrılırsa Icardi'yi yedekleyecek bir oyuncu alınabilir."

"ANGELINO İÇİN ÇALIŞMALAR VAR"

"Okan hocanın Angelino konusunda büyük bir sorunu yok. Sadece oyuncu oyun sistemine dahil olmakta sorun yaşıyor. Okan hocanın Ocak ayına kadar bu sorunu halletmek için çalışmaları var."

"ICARDI, YİNE İĞNEYLE OYNAMAK İSTİYOR"

"Mauro Icardi, Kasımpaşa maçında da iğneyle oynamak istediğini teknik ekibe iletti. Herhangi bir sorun olmazsa Icardi, Kasımpaşa ve Bayern Münih maçlarında iğneyle forma giyecek. Icardi, şu anda koruma altında. Antrenmanlarda takımla çok fazla yer almıyor. Özel bir program dahilinde tedavi oluyor ve fizik kondisyonunu koruması için bazı özel çalışmalar yapıyor."

"NDOMBELE'NİN KAFASI GALATASARAY'DA DEĞİL"

"Ndombele'nin fiziksel probleminden çok, kafada problemi var. Ndombele'nin bedeni gelmiş, kafası Galatasaray'a gelmemiş. Kafası Galatasaray'da değil. Bu büyük bir sorun. Hala fiziksel sorunları var ama asıl sorun mental. Ocak ayına kadar çözülmezse yollar ayrılabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2023, 12:33
YORUM EKLE