Metin Karabaş: "Okan Buruk transfer edilmesini çok istiyor, Ocak ayında büyük mesai harcanacak"

Galatasaray'ın Ocak ayı transfer döneminin hareketli geçmesi bekleniyor.

Metin Karabaş: "Okan Buruk transfer edilmesini çok istiyor, Ocak ayında büyük mesai harcanacak"

Galatasaray muhabiri Metin Karabaş, Vole Plus Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Karabaş'ın açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI, YAVAŞ YAVAŞ TAKIMLA ÇALIŞACAK"

"Icardi, dün düz koşulara başladı. Bugün ve daha sonraki günlerde, yavaş yavaş takımla çalışmalara başlaması bekleniyor."

"OKAN BURUK, SALİH ÖZCAN'I ÇOK İSTİYOR"

"Okan Buruk, Salih Özcan'ı çok istiyor. Görüşmelerin oyuncu ayağı iyi ilerliyor. Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Galatasaray, Borussia Dortmund'a satın alma opsiyonlu kiralık teklifi sunacak. Alman kulübünün inadı çok kırılmamış gibi ama Ocak ayında en çok mesai Salih Özcan transferi için harcanacak."

"DAHA İYİSİ ALINMADIKÇA ANGELINO GÖNDERİLMEYECEK"

"Angelino'dan çok büyük bir memnuniyetsizlik yok. Okan hoca da opsiyon problemini çözülürse oyuncuyu kazanma eğiliminde olduğunu söylüyor. Daha iyisi alınmadıkça Angelino'nun gönderilmemesini istiyor. Okan hoca, sözleşme maddesine takılmış değil. Angelino'ya ihtiyaç olduğu an kullanacak. Devre arasında Leipzig ile görüşme yapılacak ve satın alma opsiyonunun kaldırılması için bir yol haritası çizecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2023, 15:10
YORUM EKLE