Metin Öztürk: "Paranın yarısı Galatasaray'ın kasasına girdi, yarısı da 2-3 ay içerisinde gelecek"

Galatasaray, transfer dönemini kapatırken önemli çalışmalar devam ediyor.

Metin Öztürk: "Paranın yarısı Galatasaray'ın kasasına girdi, yarısı da 2-3 ay içerisinde gelecek"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, Taktik Mania Plus Youtube kanalında açıklamalarda bulundu.

Öztürk'ün açıklamaları şu şekilde:

"Dilerim ki Okan Buruk, Fatih Terim gibi 10-15 sene hizmet edecek. Bizden sonra gelenler de umarım Okan Buruk ile devam edecek."

"Galatasaray'da 2. olmak başarısızlık. Bu bir seçim, şampiyon olamazsak gönderirler. Dursun Özbek eğer şampiyonluk gelirse umuyorum devam eder, listesinde yer alırsak devam ederiz."

"Galatasaray'da şu an en büyük sorun parasızlık değil, 'Para'. Bu kadar parayı ne yapacaksınız? Neden borçları erken ödüyorsunuz diye eleştirildik. Mayıs ayında Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmayı planlıyoruz."

"Galatasaray adasını 32 güne açtık, Kemerburgaz'ın üs kullanımını aldık. Florya'da 40 dönümü kendi paramızla aldık. Aldığımız krediyi 6 ayda kapattık. İki tane sahayı GSYİAD yapıyor. Tahminimce 6 hafta sonra takım oraya geçilebilir hale gelir."

"Okan hocamız 3 transfer istedi. Biz 3 transferi de gerçekleştirdik."

"Sacha Boey transferinde rakamın bu noktaya gelmesinde Erden Timur'un çok büyük payı var."

"Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile oynamasaydık, Sacha Boey, Bayern Münih'e sahayı dar etmeseydi, oraya gidebilir miydi? Biz seneye de Şampiyonlar Ligi'ne katılacağız."

"Sacha Boey transferinden gelen paranın yarısı kasaya girdi, yarısı da 2-3 ay içerisinde gelecek."

"Çok para vermiş olmak futbolcuyu kaliteli hale getirmiyor. Finans kısmını iyi yönetirseniz daha iyi işler yaparsınız."

"Ben takımdan çok memnunum, şampiyon olacağımızı ve Avrupa'da final oynayacağımızı düşünüyorum."

"Patates tarlası gibi. Federasyon Ankaragücü'nün sahası düzelmeden sporcu sağlığını düşünerek maçları ertelemeli. O sahada bir sakatlık olursa uzun süre oyuncu dönemez. Farklı sahada oynamak en mantıklısı. Rakibimiz buna itiraz edebilir, kendi görüşleridir. Ertelenip bu patates tarlası düzelince maç oynanabilir."

"Biz her zaman alnımızın akıyla şampiyon olduk. Çakma yıldızlarla yola çıkmadık! Muhtarlık kupası, Kola kupasını listeye yazmadık. İnşallah 24. ve 25. şampiyonluğu alıp 5. yıldızı takacağız. Bizim işimiz sahada!" ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2024, 23:25
YORUM EKLE