Metin Öztürk: "Yeni hocanın en uzağı 2 saatte, en yakını ise 10 dakikada gelir"

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, Yeni Açık TV'ye açıklamalarda bulundu.

Metin Öztürk: "Yeni hocanın en uzağı 2 saatte, en yakını ise 10 dakikada gelir"

Metin Öztürk, Galatasaray gündemine ve projelerine dair önemli açıklamalar yaptı.

Öztürk'ün açıklamaları şu şekilde:

-BİZ FAVORİYİZ-

“Bu seçimde rasyonel bir yaklaşıma sahip olan bizim ekibimizin favori olduğunu düşünüyorum. Eğer seçim zamanı Hazirun yüksek katılımla gerçekleşirse seçimi kazanacağımızı düşünüyoruz.”

-HAKAN ÇALHANOĞLU, ARTIK GEÇTİ-

"Çilekler gelecek, uçaklar inecek ve kalkacak demeden hareket edip gerçekten Galatasaray'a katkı yaratacak oyuncularla kadroyu kurmalıyız. Galatasaray'ın şu an en sorunlu bölgesi orta saha. Hakan Çalhanoğlu'nu geçtiğimiz dönemde 4 milyon euroya almak mümkündü. Ama geçti artık."

-1 MİLYAR KAYNAK-

“Biz, Riva için farklı bir proje yürütüyoruz. Buradan 1 milyar lira kaynak bekliyoruz.”

-YENİ TEKNİK DİREKTÖR-

“Teknik direktörlük için görüşeceğimiz hocaların en uzağı 2 saatte en yakını ise 10 dakikada gelir. Türk olduğu için Almanya'dan getirmeyeceğiz.”

-TORRENT'İN KALMA İHTİMALİ YÜZDE 10-

“Domenec Torrent, kadrolu hocamız. Tazminat maddesi var. Masaya otururuz ve bizi iyi işler konusunda ikna ederse 1 yıl daha niye çalışmayalım? Ama ben bunu yüzde 10 olarak görüyorum.”

-DİĞERİNİ NEDEN ALMIYORSUNUZ?-

“Diagne'yi Kasımşapa'da oynatan Trezeguet'ti. Birini alıp diğerini neden almıyorsunuz anlamadım? Tenis oynuyorsun top var, raket yok.”

-FLORYA'DA OLACAK-

“Sayın Levent Nazifoğlu, Florya'da olacak. Teknik ekipten aldığı raporları bize iletecek. Biz bu doğrultuda hareket edeceğiz.”

-HER ŞEY KİTABINA GÖRE OLACAK-

“Ben, 43 yaşındayım. Vergi affından bir kere yararlanmadım. Her şeyi kitabına göre yaptım. Galatasaray'da da her şey kitabına göre olacak.”

-2024 HEDEFİ-

“Biz 2024 Mayıs bütçe hedefi olarak 50-60 milyon euro arasında bir takım düşünüyoruz. Avrupa arenasında UEFA şampiyonluğu, Şampiyonlar Ligi'nde ise final veya yarı finali hedefleyecek bir Galatasaray olması lazım."

"Feghouli, Arda, Babel'in sözleşmeleri bitiyor, devam edecek misiniz?" sorusu için ise Metin Öztürk, "Etmeyeceğiz." dedi.

Kaynak: Yeni Açık TV

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2022, 13:01
YORUM EKLE