Metin Tekin: "İlk olarak Galatasaray'dan onu yazarım, 5 kişilik bir futbolcu"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk rekabeti sık sık saha dışı gündemleri de beraberinde getiriyor.

Metin Tekin: "İlk olarak Galatasaray'dan onu yazarım, 5 kişilik bir futbolcu"

Vole yorumcusu Metin Tekin, Galatasaray ve gündemle ilgili yorumlarda bulundu.

Tekin'in açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK'A KATILIYORUM"

"Bir tarafta İsmail Kartal, 'Kupa maçı bizim için yorucu' diyor, diğer tarafta Okan Buruk, 'Süper Kupa'yı oynasaydık daha hazır olacaktık' diyor. Ortada iki farklı görüş var. İsmail Kartal'ın yerine Okan Buruk'a katılıyorum. 24 günde sadece 1 maça çıktılar. 24 günlük süre zarfında fiziksel olarak çok bir şey kaybetmezsin ama oyun ritmin kaçar. Keza Fenerbahçe de bunu Olympiakos ve Karagümrük maçlarında yaşadı."

"BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLMASI GEREK"

"Okan Buruk, yabancı hakem ve robot hakem mevzusuyla ilgili olumlu açıklamalar yaptı. Sadece kendisinden biraz tutarlılık bekliyorum. Şampiyonlar Ligi dönüşünde bir kez yabancı hakemleri eleştirip Türk hakemleri savunmuştu. Biraz daha dikkatli olması gerektiğinden yanayım."

"İLK OLARAK BARIŞ ALPER YILMAZ'I YAZARIM"

"Milli Takımımız, EURO 2024'te oynayacak. Ben Milli Takımımızın aday kadrosuna ilk olarak Barış Alper Yılmaz'ı yazarım. İlk 11 oynasın veya oynamasın. Oraya 5 kişilik futbolcu götürüyorum. Her bölgede oynuyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2024, 12:59
YORUM EKLE