Murat Sancak: "Bu işin aslı şu; daha önce 'Bonusların dışında sana hediyem olacak' diye demiştim"

Galatasaray'dan kiralık olarak Adana Demirspor'a katılan ve yaptığı çıkışla Galatasaray'a geri dönen Yunus Akgün'e Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak araba hediye etti.

Murat Sancak: "Bu işin aslı şu;  daha önce 'Bonusların dışında sana hediyem olacak' diye demiştim"

Galatasaray'dan kiralık olarak Adana Demirspor'a giden ve oynadığı performansla dikkatleri üzerine çeken Yunus Akgün, sene sonunda tekrardan Sarı-Kırmızılı ekibine döndü.

Akgün'e Adana Demirspor başkanı alacaklarının farkını tamamlayarak araba hediye ettiğini açıkladı.

Yakup Çınar'ın "Yunus Akgün'ün Adana Demirspor'da 400 bin TL alacağı vardı. Utana sıkıla başkanı arıyor, başkanım benim şu kadar alacağım vardı, araba almayı düşünüyordum diyor. Başkan, 1.2 milyon TL'lik bir araba alıp hediye ediyor." haberine yorum yapan Murat Sancak, olayın aslını anlattı.

''Farkı ödedim''

Murat Sancak, ''Bu işin aslı şu; Yunus Akgün'ün bonuslardan hak ettiği 690 bin TL idi. Beğendiği araba ise mercedesti. O arabanın ise 1 milyon TL fiyatı vardı. Ben de Yunus Akgün'e Mercedes sana olmaz, sen daha gençsin... Yunus sonra BMW 320 beğendi, onun fiyatı 1 Milyon 700 bin TL idi. Ben de Yunus'a daha önce demiştim 'bonusların dışında sana hediyem olacak' diye. Arabanın farkı ödedim.'' cevabını verdi.

Yunus Akgün'ün istatistikleri

Bilindiği gibi Yunus Akgün, geçen sezon Adana Demirspor forması ile 9 kez fileleri havalandırıp 17 asist yaparak 26 gollük katkı sağlamıştı.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2022, 13:02
YORUM EKLE