Murat Sancak: "Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu ve 'Adana Demirspor istedi' diye haberler çıkıyor"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Galatasaray'ın genç futbolcusu Yunus Akgün ile ilgilendiklerine yönelik haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Murat Sancak: "Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu ve 'Adana Demirspor istedi' diye haberler çıkıyor"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen ve bu sezon ise Galatasaray'da istenilen performansın altında kalan Yunus Akgün hakkında açıklamada bulundu.

14. HAFTADA KADROYA ALINMADI

Spor Toto Süper Lig 'in 14. haftasında Başakşehir ile karşılaşan Galatasaray 'da teknik direktör Okan Buruk, Yunus Akgün'ü maç kadrosuna almamıştı. Beklenen ve istenen performansı da bir türlü ortaya koyamayan genç futbolcunun geleceği tartışılmaya başlanmıştı.

 MONTELLA'DAN ÖVGÜLER

Geçtiğimiz sezon Yunus Akgün'le birlikte çalışan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, geçtiğimiz günlerde "Roma'ya Yunus Akgün'ü önerebilirim. Galatasaray'da şu an iyi bir dönem geçirmiyor ama çok ilginç yetenekleri olan bir hücum oyuncusu" sözlerini dile getirmişti.

SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Yunus Akgün Galatasaray'dan senelik 900 bin TL kazanıyor. Sarı-Kırmızılı yönetim uzun süredir Yunus Akgün ve menajerleriyle sözleşme görüşmelerini sürdürüyor. Yakın zamanda genç oyuncunun sözleşmesinde yenilenme yapılması bekleniyor. Yunus dışında Sacha Boey ve Kerem Aktürkoğlu ile de yeni sözleşme görüşmeleri sürüyor.

Yılda 900 bin lira ile takımın en az kazanan isimlerinden biri olan Yunus Akgün’e de ciddi bir zam yapılması bekleniyor. Bu noktada 2024’te sözleşmesi bitecek olan 22 yaşındaki futbolcuya +3 senelik yeni kontrat planlanıyor.

MURAT SANCAK'TAN İDDİALARA YANIT

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, son günlerde Yunus Akgün ile ilgilendiklerine yönelik haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Sancak paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bazı haber sitelerinde 'Yunus'u Adana Demirspor istedi' diye haberler çıkıyor, itibar etmeyin. Yunus, Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu, kendisinin orada başarılı olmasını dilerim. Transfer döneminde değiliz, şu anda o bölgeye transfer düşüncemiz de yok. Zamanı da değil, ricam kendi oyuncularımıza sahip çıkmanız."

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2022, 10:30
YORUM EKLE