Muslera: "Beşiktaş maçından sonra demiştim, Fenerbahçe'yi gördünüz"

Başakşehir deplasmanı için Florya'dan yola çıkan Galatasaray takım otobüsünde Fenerbahçe - Giresunspor maçı heyecanla takip edildi.

Muslera: "Beşiktaş maçından sonra demiştim, Fenerbahçe'yi gördünüz"

Başakşehir deplasmanı için Florya'dan yola çıkan takım otobüsünde Fenerbahçe - Giresunspor maçı heyecanla takip edildi. Fatih Terim Stadı'na gelindiğinde de Fenerbahçe'nin maçı bitmiş ve Giresunspor 2-1 kazanmıştı. Takım kaptanı Muslera, arkadaşlarına bir konuşma yapmak istedi.

"FENERBAHÇE'Yİ GÖRDÜNÜZ"

Muslera, "Beşiktaş maçından sonra sizlere 'En iyi takım bizi ve şampiyon olacağız' demiştim. Fenerbahçe'yi gördünüz. İşte fırsat! En iyi futbolumuzu oynayacağız ve Başakşehir maçını kazanacağız." diyen Uruguaylı eldiveni, takım arkadaşları mahçup etmedi.

"EN İYİ MAÇIMIZDI"

Uruguaylı kaleci, maçtan sonra ise "Bugün Galatasaray'ın ligdeki en iyi maçıydı. Her şeyi iyi yaptık. Kalite açısından çok iyi oyunculara sahibiz. Kalitemiz de iyi. Her şeyde bu şekilde çalışınca daha iyiye gidiyor tabii ki." ifadelerini kullandı.

"BÖYLE DEVAM ETMELİYİZ"

Muslera, "Ligin bitmesine daha çok var. Böyle devam etmemiz gerekiyor. Rakipler puan kaybederse tamam ama biz daha iyi oynamaya, bu şekilde odaklanmaya devam etmeliyiz" dedi.

CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

76. dakikada sarı kart gören Fernando Muslera, Dünya Kupası dönüşü oynanacak Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasındaki İstanbulspor maçında cezalı duruma düştü.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2022, 18:46
YORUM EKLE