Muslera: "Bizimle devam edip etmeyeceklerini bilmiyoruz ama onlara teşekkür ederim"

Galatasaray, Süper Lig’in son haftasında deplasmanda Antalyaspor ile 1-1 berabere kalarak sezonu tamamladı. Muslera, maçın ardından konuştu.

Muslera: "Bizimle devam edip etmeyeceklerini bilmiyoruz ama onlara teşekkür ederim"

Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera, Antalyaspor maçının ardından beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Muslera’nın açıklamaları şu şekilde:

-Bizim elimizde olmayan bazı durumlar da oldu-

“Şüphesiz ki çok kötü bir sezon geçirdik. İnişli, çıkışlıydı mutlu değiliz bu yüzden. Bizim elimizde olmayan bazı durumlar da oldu. Kulübün içinde bulunduğu durumu erken bir şekilde çözeriz umarım. Galatasaray her zaman şampiyon olmalı. Kendimize bir özeleştiride bulunmamız lazım. Kendimizi düzeltmemiz lazım, taraftarımızın karşısına seneye daha iyi çıkacağız."

-Bundan şikayet etmekte haklılar-

"Bize her zaman, her koşulda eşlik ettikleri için onlara minnettarım. Son maça kadar yanımızdalardı. Yensek de yenilsek de, iyi durumda kötü durumda bizimlelerdi. Tabii ki kötü oynadığımız zaman, kötü sonuçlar aldığımız zaman bundan şikayet etmekte haklılar. Seneye yine onlarla beraber olacağız. Onları her zaman yanımızda istiyoruz."

-Onlara teşekkür etmek istiyorum-

"Aramızda bugün olmayan oyuncular vardı, Feghouli ve Arda gibi... Onlara teşekkür etmek istiyorum. Babel'e de. Bizimle devam edip etmeyeceklerini bilmiyoruz ama onlara teşekkür etme zorunluluğu hissettim."

Ryan Babel ise şunları söyledi:

Galatasaray’da 100. maçını oynadığı için mutlu olduğunu ifade eden Hollandalı futbolcu, “Galatasaray’da 100. maçımı oynamak çok büyük bir şeref. Bu kadar büyük bir takımın parçası olmaktan dolayı büyük gurur duyuyorum. 100 maç herkese nasip olmayacak bir şey. Ben bunu gerçekleştiren grubun içerisindeyim artık.” diye konuştu.

Sezonu değerlendiren Babel, “Bizim açımızdan ilginç bir sezon geçti. Bütün insanların şampiyonluk ve gol beklentisi fazlaydı ancak bazı sezonlar iyi olmayan zamanlar geçiriyorsunuz. Böyle zor sezonlarda bazı şeyler öğreniyorsunuz. Burada kalan oyuncular bu deneyimlerden yararlanarak geleceğe devam edecekler.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2022, 16:38
YORUM EKLE