Mustafa Demirtaş: "Galatasaray için 20 milyon Euro'dan aşağısı bence kar değil, çok ciddi kulüpler isteyecek"

Galatasaray'ın milli stoperi Abdülkerim Bardakcı, performansıyla övgüler almaya devam ediyor.

Mustafa Demirtaş: "Galatasaray için 20 milyon Euro'dan aşağısı bence kar değil, çok ciddi kulüpler isteyecek"

Vole yorumcusu Mustafa Demirtaş, Galatasaray'ın tecrübeli ismi Abdülkerim Bardakcı ile ilgili yorumlarda bulundu.

Demirtaş'ın açıklamaları şu şekilde:

"ÇOK CİDDİ KULÜPLER İLGİLENECEK"

"Abdülkerim'in bu yaz iyi bir Avrupa kulübüne gidip gitmemesi Galatasaray'ın masasında olacak. Yani Galatasaray'ın kararına kalacak gibi gözüküyor. Bu gidişle yaşına rağmen çok ciddi kulüplerin ilgileneceğini düşünüyorum, çünkü kolay bulunabilecek bir cinsten sol stoper değil."

"ŞAMPİYONLAR LİGİ SEVİYESİNDE DE KANITLADI"

"Sol ayağını kullanan sol stoper. İşin kesicilik kısmında var, atak durdurma kısmında var, kademe kısmında var, Şampiyonlar Ligi seviyesinde de bunu kanıtladı. Son adam müdahaleleri çok temiz, pozisyon almasını acayip geliştirdi, hep doğru yerlerde pozisyon alıyor, topu alınca da uzun pasla asist yapıyor, önünde boşluk bulduğunda topu sürüyor, atağı yönlendiriyor, geliştiriyor."

"20 MİLYON EURO'DAN AŞAĞISI KAR DEĞİL"

"Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı'yı satarsa 20 milyon Euro'dan aşağısı bence kar değil. Alacağın oyuncu yine 10 milyon Euro seviyelerinde olacak ve yabancı olacak. Bir de Türk oyuncu alman gerek. Alacağın oyunculardan aynı performansı alacağın da kesin değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2023, 18:28
YORUM EKLE