Mustafa Demirtaş: "Yıllarca Galatasaray Kulübü'nden çalıştım, Galatasaray yenilince ertesi gün..."

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile oynanacak karşılaşma öncesinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek moral kazandı.

Mustafa Demirtaş: "Yıllarca Galatasaray Kulübü'nden çalıştım, Galatasaray yenilince ertesi gün..."

Vole yorumcusu Mustafa Demirtaş, Galatasaray - Beşiktaş derbisiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Demirtaş'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, DİNLENEREK YENDİ"

"Galatasaray'ın gününde olmadığı bir maçta bile Beşiktaş ile arasında fark vardı. Galatasaray, Bayern Münih maçı öncesi Beşiktaş'ı dinlenerek yendi. Ciddi bir fark vardı. Bu fark, kulüplerin bakış açısından kaynaklanıyor. Burak Yılmaz, Ümraniye'de her şeyin normal olduğunu söyledi. Nasıl normal olabilir ki? Beşiktaş kaç maçtır sahada yok. Bu hakikaten vasata alıştırılmak." 

"13. BİTİREN TAKIMDAN 3 KİŞİ İLK 11'DE"

"Galatasaray, iki sezon önce 13. bitirdi ve çat diye yönetim değişti, hocalar değişti ve o takımdan 3 tane oyuncu şu andaki 11'de var. Galatasaray, 'Bu iş böyle yürümez' dedi ama Beşiktaş'ta her şey şu an normal oluyor. Kulüp bakış açısına bu sirayet edince takım da düzelmez."

"YILLARCA GALATASARAY KULÜBÜNDE ÇALIŞTIM"

"Ben yıllarca Galatasaray Kulübü'nden çalıştım. Normalde scouting odasında hoca gelirse oyuncu izlesin diye bir tane nöbetçi duruyordu. Galatasaray mağlup olduğunda ertesi gün ben mi yoksa başka bir arkadaş mı gidiyor diye bakıyordum. Çünkü kesin orada gergin bir hava olacak. Hele de Fatih Terim varsa 'Gitmesek daha mı iyi' diye düşünüyorduk. Gidince hemen bir ortalığı falan topluyorduk. Kapıdan girdiğin an o gün gerginliği hissediyorsun. Yani normal bir tesis hayatı olmuyordu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2023, 22:07
YORUM EKLE