Tanju Çolak: "1-2 hafta oynamazsa bile Galatasaray'ın işi zor, bütün takımlar öyle oyuncu ister"

Galatasaray, Süper Lig'de Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek kritik bir 3 puan elde etti.

Tanju Çolak: "1-2 hafta oynamazsa bile Galatasaray'ın işi zor, bütün takımlar öyle oyuncu ister"

Sports Digitale Youtube kanalında Tanju Çolak, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çolak'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'DA HERKESİN GÖZÜ KULAĞI ICARDI'DE"

"Galatasaray'da sadece Icardi gol atıyor. Galatasaray'da herkesin gözü kulağı Icardi'de. Icardi sakatlanırsa eğer Galatasaray ne yapacak? çok merak ediyorum. Allah sakatlık vermesin. Icardi, 1-2 hafta oyanamazsa bile Galatasaray'ın işi zor."

"ICARDI'NİN ALTIN AYAKKABI ALMASINI İSTERİM"

"Icardi'nin altın ayakkabı almasını çok isterim, Yakışır. Kafayla atıyor, voleyle atıyor, ayak içiyle atıyor, atmadığı gol yok. Galatasaray'da gereğini yapıyor, herkesin sevgilisi olmuş. Bütün takımlar 'Keşke Icardi'miz olsa' diyordur."

"HEPSİ BİRBİRİNDEN KALİTELİ"

"Galatasaray'ın yedek kulübesi de çok iyi. Barış Alper Yılmaz, Mertens sonradan girdi. Hepsi birbirinden daha kaliteli. Bir takım şampiyon olmak istiyorsa yedek kulübesinin sağlam oyunculardan kurulu olması lazım."

"GALATASARAY'IN EN ZAYIF HALKASI ANGELINO"

"Galatasaray'ın en zayıf halkası Angelino. Galatasaray, oraya bir türlü birisini koyamadı. Goller genelde oradan yeniyor. Hava topunda, kademede, adam almada, pozsiyon almada yok. Evlere şenlik. Bir an önce çare bulunmalı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2023, 13:49
YORUM EKLE