Tugay Kerimoğlu: "Okan Buruk bunu beğenmez, kesin olarak biliyorum"

Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek yoluna devam etti.

Tugay Kerimoğlu: "Okan Buruk bunu beğenmez, kesin olarak biliyorum"

TRT Spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Galatasaray - Beşiktaş derbisiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Kerimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"İKİ TAKIMI DA TEBRİK ETMELİYİZ"

"Aslında her iki takımı da tebrik etmek lazım. Bir taraf on kişiyle kaybetmeme adına yapmış olduğu riskler ve bulmuş olduğu gol var. Diğer tarafta da bir şekilde galibiyet golünü bulan Galatasaray."

"OKAN HOCA, BU OYUNU TALEP ETMEZ"

"Bence Okan hocanın ikinci yarıdaki bu oyunu beğenmeyeceğini kesin olarak biliyorum. Ligde de olsa Avrupa'da da olsa Okan hoca, bu oyunu talep etmez."

"TETE, GERÇEKTEN ÇOK İYİ OYNUYORDU"

"Tete çok iyi oynadı. Zaha da ilk yarıda iyiydi. Ancak Tete, o dakikada oyundan çıkarılmasa bir şey demezdim. Çünkü gerçekten çok iyi oynuyordu."

"BAYERN MÜNİH, SİZE PROBLEM YARATIR"

"Bu açıkları Bayern Münih'e verirseniz, Bayern Münih size problem yaratır. Bayern bu oyunu en iyi oynayanlardan bir tanesi. Tamamen Manchester United maçındaki gibi konsantre olup oynarsanız bugünkü problemler çok fazla karşınıza çıkmaz."

"BEŞİKTAŞ, İNATLA DEVAM ETTİ"

"Geriden oyun kurmak istiyorsanız orta alandaki oyuncularınızın çok iyi olması lazım. Beşiktaş, inatla aynı oyuna devam etti.

"ANGELINO'NUN SAVUNMASI EKSİK"

"Angelino'nun defansif yönünün çok iyi olmadığını söylemiştik. Hücumu ne kadar iyiyse savunması da o kadar eksik."

"GALATASARAY'IN GERİDEN OYUN KURMADA SIKINTISI YOK"

"Galatasaray'ın geriden oyun kurma anlamında Abdülkerim Bardakcı ve Sanchez'den yana bir sıkıntısı yok. Önemli olan şey, bazı oyunları rakip yarı sahada daha üretkenli hale getirmesi lazım."

"GALATASARAY SAKİN KALIP GELİŞMELİ"

"Galatasaray'da pres çok iyi, baskı çok iyi, sakin kalıp artık kendi oyununu geliştirmeli. Daha hareketli bir oyun olursa istediklerinin karşılığını alabilecek bir Galatasaray izleyebiliriz."

"KIRMIZI KART DENGELERİ BOZDU"

"İlk yarının 20 dakikası, ikinci yarının tamamında Beşiktaş istediği gibi oynayan taraftı. Kırmızı kart dengeleri bozdu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2023, 12:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Han
Hüseyin Han - 7 ay Önce

Öncelikle Demirbay sevdasından vazgeçtiği için Okan Hoca 'yı tebrik etmek lazım. Boey golde rakibine doğru koşmadığından hatalıydı. Angelino telaş yaptığından poziyonları değerlendiremiyor. Kaleye şut çekmeyip Zaha 'ya pas verseydi, şimdi Türkiye 'nin en iyi solbeki diyecektik.