Mehmet Özdilek: "Galatasaray'ın en iyi oyuncusuydu, tek başına yıprattı"

Galatasaray, Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam ediyor. Sarı kırmızılılar, Beşiktaş'ı da 2-1 mağlup ederek namağlup serisini sürdürdü.

Mehmet Özdilek: "Galatasaray'ın en iyi oyuncusuydu, tek başına yıprattı"

TRT Spor yorumcusu Mehmet Özdilek, Galatasaray - Beşiktaş derbisiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Özdilek'in açıklamaları şu şekilde:

"ÜRETEMEYEN BEŞİKTAŞ TAKIMI VARDI"

"Beşiktaş'ta tempo, istek, arzu, evet var. Ama reel olarak bakıldığında yine o eski alışkanlıkları, üretemeyen Beşiktaş takımı vardı."

"O GOLÜ HER SANTRFOR ATAMAZ"

"Icardi çok tecrübeli bir oyuncu. Çok zor bir golü, çok kolaya çevirdi. Onu her santrfor atamaz. Bu gece yine Icardi'nin gecesi oldu."

"KISA SÜRE DE OLSA PUAN ALMA DÜŞÜNCESİ OLDU"

"İkinci yarı Chamberlain ve Masuaku değişikliği topun Beşiktaş'ta kalmasında önemli etken oldu. Doğru bir değişiklikti. Kısa bir sürede olsa böyle deplasmanda puan alır mıyım düşüncesi yarattılar."

"TETE, İLK YARIDA EN İYİ İSİMDİ"

"İlk yarıda Tete, Galatasaray'ın en iyi oyuncusuydu. Bir zaman aralığı var, Tete Beşiktaş'ın kanadını tek başına yıprattı."

"BİR ŞEYLER OLMUYORSA ZORLAMANIN BİR ANLAMI YOK"

"Beşiktaş'ın yediği ilk gol çıkarken kaptırılan top. İkinci yarıda penaltı verilip iptal olan pozisyon yine aynı şekilde gereksiz çıkarken kaptırılan top. Bir şeyler sahada olmuyorsa onu zorlamanın bir anlamı yok. Bazen dersin ki, 'çıkın uzun oynayalım.' Bir kez uzun oynadı ve Beşiktaş gol attı."

"BU KADAR GERİ KALMAK ÇOK İÇ AÇICI DURUM DEĞİL"

"Arada 9 puan fark çok ciddi bir fark. Fenerbahçe'nin de kazandığını düşünürseniz 12'lere gidiyor. Dokuzuncu haftada bu kadar geri kalmak çok iç açıcı durum değil."

"GALATASARAY, BİR ŞEKİLDE ÇIKIP O MAÇI ALIYOR"

"Okan hocayı kutluyorum. 'Ne olursa olsun, nasıl oynarsam oynayayım kazanan bir takım yarattım' diyebiliyordur. Galatasaray iyi de oynasa kötü de oynasa kazanıyor. Bir şekilde çıkıp o maçı alıyor."

"BU ADAMLAR NİYE YOK?"

"Bu kadar transfer yaptın. Chamberlain neden oynamıyor? Onana yok, Rebic yok. Bu adamlar niye yok?"

"BEŞİKTAŞ, İÇERİDEKİ SORUNLARI HALLETMELİ"

"İyi oynayıp kendi hatalarından gol yiyip mağlup olan bir takım var. Beşiktaş'ın içerideki sorunlarını takım halinde halletmesi gerek. Bu haftada bu kadar puan geride kalmanız normal değil. İyi oynarsınız ama skorla birleştirmeniz lazım."

"ICARDI, YOKTAN GOL ATIYOR"

"Galatasaray çok iyi oynamadı ama skoru aldı. Galatasaray bunu çok iyi yapıyor. Usta ayakların durumu da burada belli oluyor. Icardi, yoktan gol atıyor. Baskı yiyorsun, bakıyorsun aniden çıkıp pozisyon yakalamışsın. Bu takım, her an her şeyi yapabiliyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2023, 12:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Baki
Baki - 7 ay Önce

Okan hoca 60 dk' ka olmadan oyuncu degiştirmiyor. En büyük zaafı bu hiç ikinci yarıya çokarken oyuncu degiştirmişmi merak ediyorum. Ne duran top atabiliyoruz, nede duran topa kafa vurabiliyoruz. Kerem her maç sahada geziniyor bal yapmıyan arı, nede kaleye vurdugunda kaleyi tutturabiliyor. Gs' n Selçuk inan' dan sonra duran topa oynayacak oyuncusu yok bu nezamana kadar olmayacak merak ediyorum. Neredesin be Perakazi ayagına kafasına topu bırakacak.