Batuhan Karadeniz: "Galatasaray'dan gidersen eğer ağlayarak geri dönersin, sakın gitme"

Galatasaray, Süper Lig'de haftanın maçında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.

Batuhan Karadeniz: "Galatasaray'dan gidersen eğer ağlayarak geri dönersin, sakın gitme"

Skyspor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, TOP OYNAMADAN YENDİ"

"Galatasaray, top oynamadan Beşiktaş'ı yendi. Bayern Münih maçının antrenmanını yaptılar."

"KOREOGRAFİ İNANILMAZDI"

"Galatasaray'ın koreografisi inanılmazdı. Çok beğendim. Helal olsun bütün Galatasaray camiasına. Yapan herkesin elleri dert görmesin." 

"ICARDI, ALDIĞI PARANIN HAKKINI VERİYOR"

"Icardi bu dünyaya, Süper Lig'e gol atmaya gelmiş. Adam her maçta bir şekilde gol atıyor. Golcülük çok farklı bir şeydir. Icardi kendisine yüklenen bütün misyonun karşılığını sahada veriyor. Bu adam aldığı paranın hakkını veriyor."

"GALATASARAY'DAN GİDERSEN AĞLAYARAK GERİ DÖNERSİN"

"Icardi, iki sene daha bu ülkeden kalsın, bütün rekorları kırar. Bu adam, bu ülkeyi sevdi, taraftarını sevdi, formasının rengini sevdi ama bu ülkede de herkes Icardi'yi sevdi. Galatasaray'dan gidersen eğer ağlayarak geri dönersin, sakın gitme ama bu adamda bu karakter de yok. Yani para için falan gidebilecek bir karakterde adam değil."

"SACHA BOEY, ÇOK İYİ OYUNCU"

"Allah nazarlardan saklasın Sacha Boey de çok iyi oyuncu. Bu Boey, nasıl gidip geliyor? Bir de Kerem Aktürkoğlu. Kim ne derse desin, Galatasaray'ın dikine ataklarının baş mimarı Boey ve Kerem'dir. Pas geçişleri inanılmaz. Kerem'in pas şiddetleri de düzelmeye başladı. Kerem, her yerde çatır çatır oynuyor ve yerli oyuncu."

"BAYERN MÜNİH, SIKINTILI BİR TAKIM"

"PSG, Barcelona falan ama Bayern Münih'ten kaç baba kaç! Bayern, çok fena bir takım. Münih'ten kaç! Münih sıkıntılı bir takım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2023, 22:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Han
Hüseyin Han - 7 ay Önce

Ilk defa Boey 'in hata yaptığını gördüm. Beşiktaş 'ın attığı golde Chamberlein 'a doğru koşması ve müdahale etmesi gerekirdi geç kaldı. Umarım çevre kontrolünü iyi yapar böyle pozisyonlarda durulması gereken yeri bilir.