Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'ın kalitesine yakışmayan bir oyuncu, çok zayıf kaldı"

Galatasaray, namağlup serisini Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek devam ettirdi.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'ın kalitesine yakışmayan bir oyuncu, çok zayıf kaldı"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Beşiktaş derbisini değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"BEŞİKTAŞ'IN ARTIK YAKALAMA ŞANSI YOK"

"Beşiktaş, 2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunu kapattı. Abartmıyorum galiba, artık yakalama şansı yok. Burak hoca için çok fazla detay var ama Mert'in atılmasından sonra başka bir senaryo oldu."

"OKAN HOCA, KEREM'E ÇOK CİDDİ SABRETTİ"

"Kolay maçı zora sokan Galatasaray oldu. Biraz da Okan hoca oldu. Kerem Aktürkoğlu'na çok ciddi sabretti. Orada acayip bir düzensizlik getirdi. Maçın 2 adamı vardı. Biri Rosier, ikincisi Icardi. Rosier Beşiktaş'taki en iyi oyununu oynadı ama yetmedi."

"İNANILMAZ HATALAR YAPIYORLAR"

"Beşiktaş'ta iki stoper inanılmaz hatalar yapıyor. Tayfur sadece mücadele edebiliyor. Gedson hazır değil. Aboubakar, iki stoperin arasında kaldı. Maç 1-1 bitebilirdi tabii futbol bu."

"GALATASARAY'DA MÜTHİŞ İKİLİ OLDULAR"

"Galatasaray bu kadroyla Manchester United'a karşı büyük bir zafer aldı. Hoca 'Ben Bayern Münih maçına da bu şekilde çıkacağım' diyordur. Bu maç bir prova gibi oldu. Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı ve Davinson Sanchez müthiş bir ikili oldular. Benim için Abdülkerim çok özel ve büyük karakter."

"BAYERN'E KARŞI KESİNLİKLE BU KADRO OLMAZ"

"Okan Buruk, 'Ben bu maçı kazanmak istiyorum' dedi. Bayern Münih maçı için bu kadro ders olmalı. Bayern'e karşı kesinlikle bu kadro olmaz. Kerem ile Kimmich eşleşmesi Galatasaray'a sıkıntı yaratır."

"ANGELINO, GALATASARAY'A YAKIŞMIYOR"

"Angelino, Galatasaray'ın kalitesine yakışmayan bir sol bek oldu. Çok zayıf kaldı. Torreira'nın Mertens'le tek oynaması ile ikili oynaması da çok farklı oluyor. Galatasaray'da Kaan müthiş oynadı."

"SAATLİ BOMBA GİBİ OYNADILAR"

"Bana göre Bakhtiyor hücum oyuncusu. Amartey ve Colley saatli bomba gibi oynadılar. Mert Günok'un yediği kırmızı kart maçın kırılma anıdıydı. 2-1 kaybeden takımın sağ bekine 5 yıldız verdim. Gerçekten inanılmaz oynadı. Galatasaray'ın 10 kişi rakibine karşı daha rahat kazanması lazımdı."

"BU ADAM BAŞKA BİR ŞEY"

"Mauro Icardi ne ile gol atmadı. Düşünüyorsunuz, hiçbir şey yok. En son bugün burunla, Ronaldo'nun golünü attı. Şişman olan Ronaldo'nun. En son o öyle gol atmıştı. Bugüne kadar! İnanılmaz bir golcü. Bu adam başka bir şey. Allah vergisi, mutlaka çok çalışıyordur ama... Bugün çok fitti."

"BEŞİKTAŞ, HAVLU ATSA DA..."

"Beşiktaş, sezon başından beri çok farklı bir görüntü sergiliyor. Benim çocukluğumda çok Beşiktaşlı vardı. Toparlayacaktır tabii. Ligin geneli için artık 2'ye düştü. Play-off zaten şu an oynanıyor. 5 takım var. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Adana Demirspor, Trabzonspor. Bu takımların kendi aralarında oynadıkları maçlar şampiyonu belirleyecek. Beşiktaş havlu atsa da derbi maçları çok etki edecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2023, 17:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Uğur Aygün
Uğur Aygün - 7 ay Önce

Neden kimse kerem akturkoglunun rezil futboluna göz yuman Okan hocayı elestirmiyor 10 pozisyonun 8 kesin olarak olduruyo keremden bide 10 numara yapmaya çalışıyorsun Okan hoca yeter kerem aşkın seninden Galatasaray ında başını yakacak yeter