Mustafa Denizli: "Galatasaray için çok önemli bir figür, bunu yaşamayı hak ediyor"

Teknik Direktör Mustafa Denizli, Mauro Icardi ile ilgili yorumlarda bulundu.

Mustafa Denizli: "Galatasaray için çok önemli bir figür, bunu yaşamayı hak ediyor"

Türk futbolunun önemli isimlerinden Mustafa Denizli, Hürriyet Gazetesi'nden Mehmet Arslan'a açıklamalarda bulundu.

Mustafa Denizli, Galatasaray'ın yıldzı Mauro Icardi ile ilgili soruya cevap verdi.

Denizli'nin açıklamaları şu şekile:

Soru - Mauro Icardi coşkusu yaşanıyor Galatasaray’da. Bir futbolcunun takımda bu kadar ön plana çıkması ve şampiyonluğun tek mimarı gibi görünmesi herhangi bir sorun yaratır mı?

"ICARDI, BU COÇKUYU YAŞAMAYI HAK EDİYOR"

"Mauro Icardi bu coşkuyu yaşamayı tabii ki hak ediyor. Çok önemli bir figür. İstanbul’a gelişi ve sezon açılışında gördüğü ilgi tabii ki onun açısından harika. Unutmamak gerekir ki, yıldızları, onunla yaşayan takım arkadaşları yaratır. Dolayısıyla onlardan farklı bir görüntü kesinlikle vermemelidir. Icardi son derece tecrübeli bir futbolcu olarak bunun değerlendirmesini yapar."

"HEM YAŞAMAYA HEM YAŞATMAYA DEVAM EDER"

"Medya ve taraftar yıldızlara, yıldızlığını yaşatır. Eğer bu yıldızlığını takım arkadaşları da kabul ederse harika olur. Bunlar Mauro Icardi’ye yaşatılırken onun, bunun dışında bir davranışta olmasına hiç gerek yok. Geçen sezonki gibi takımın çok önemli bir parçası olduğunu arkadaşlarıyla yaşasın ve paylaşsın. O zaman bir sorun olmaz. Hem yaşamaya hem yaşatmaya devam eder. Aksi halde...

Kaynak: Hürriyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2023, 19:35
YORUM EKLE