Nevzat Dindar: "Erden Timur şu anda Bodrum'da ve oyuncular takip ediliyor"

Galatasaray'da transferde sıcak gündem yaşanmaya devam ediyor.

Nevzat Dindar: "Erden Timur şu anda Bodrum'da ve oyuncular takip ediliyor"

Galatasaray, orta saha ve Milot Rashica transferi için görüşmlerini sürdürüyor.

Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, 343 Digital Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR BODRUM'DA VE TAKİP EDİYOR"

"8 numara konusu borsa gibi; bir Ndombele yükseliyor, bir Fred... Erden Timur şu anda Bodrum'da ve oyuncuların durumu takip ediliyor. Paredes konusu Galatasaray için kapanmamıştı ve istediği teklifler de ona gitmedi."

"FREDN İLE ANLAŞILMIŞ DURUMDA"

"Fred konusunda Galatasaray oyuncuyla anlaşmış durumda. Burada sorun Manchester United, istediği paraları Galatasaray veremez. Orta bir noktada buluşulursa bu transfer bitebilir. Manchester ekibi, 10 milyon Euro istiyor."

"RASHICA, ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BİTER"

"Önümüzdeki hafta Rashica transferi biter, lig maçında da kadroya alınmadı bugün. Norwich City'nin direnci kırılmak üzere."

"KEREM DEMİRBAY, ÇOK İYİ DURUMDAYMIŞ"

"Tahminim o ki; Galatasaray, UEFA'ya verdiği listeden bir oyuncuyu çıkaracak ve Kerem Demirbay listeye eklenecek. Kerem, çok fit ve tahmin edilenden daha iyi durumdaymış."

"YUNUS AKGÜN TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRMEK İSTİYOR"

"Yunus Akgün'e 3 teklif var. Bordeaux, Nantes ve Leicester City. Yunus da bu teklifleri değerlendirmek istiyor çünkü Galatasaray'da yıprandığını düşünüyor. Teklifler 5-6 milyon Euro bandında. Morutan için de 4,5 milyon Euro'luk bir teklif geldi ve reddedildi." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2023, 16:28
YORUM EKLE