Ibrahim Sehic: "Sağlık kontrolünden geçerken Galatasaray'dan telefon geldi, beni istediler"

Konyaspor'dan Al-Khaleej'e transfer olan tecrübeli kaleci Ibrahim Sehic, Galatasaray ve Fatih Terim ile ilgili bir itirafta bulundu.  

Ibrahim Sehic: "Sağlık kontrolünden geçerken Galatasaray'dan telefon geldi, beni istediler"

Konyaspor'dan ayrılan ve Al-Khaleej'e imza atan deneyimli file bekçiIbrahim Sehic, Hürriyet'e açıklamalarda bulundu.

Ibrahim Sehic, Fatih Terim döneminde Galatasaray'dan teklif aldığını ancak Konyaspor'a verdiği söz nedeniyle transfer gerçekleşmediğini söyledi. Sehic'in o sözleri şu şekilde;

"FATİH TERİM BENİ İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ!

SORU: Geçtiğimiz yıllarda Galatasaray'a transferiniz konuşulmuştu. O sezon transferinizde neler yaşandı?

"Evet, Konyaspor'a gelmeden önce Galatasaray'a imza atma fırsatım olmuştu. Konyaspor için sağlık kontrolünden geçerken Galatasaray'dan telefon geldi. Muslera'nın bir sakatlığı olduğu için Galatasaray'la görüşmüştüm. Fatih Terim ve kaleci antrenörleri beni istediklerini söyledi ancak Konyaspor'a söz vermiştim ve transferim bitmek üzereydi. Transferim imzaya kalmıştı diyebilirim. O durumdayken Galatasaray'a gitmek hoş olmazdı. Böylece Konya'da kalmaya karar verdim."

"AİLEM, GALATASARAY'A GİTMEMİ İSTİYORDU"

"Ailemin yarısı Galatasaray taraftarıydı. Onlar Galatasaray'a gitmemi istiyordu. Galatasaray büyük bir kulüptü çünkü. Konyaspor'a daha önceden söz verdiğim için sözümden caymak benim yapabileceğim bir şey değildi."

"DEMEK Kİ KADERİM BÖYLEYMİŞ"

"Daha sonra Konyaspor'la iyi bir sezon geçirmiştim. Konyaspor'la ligi 3.bitirmiştik, bundan dolayı verdiğim karardan dolayı mutsuz değilim. Demek ki kaderim böyleymiş. Konya'da yaşadığım çok fazla anı var. Orada iyi insanlar tanıdığım için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2023, 00:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Wakabayashi
Wakabayashi - 10 ay Önce

Kalsaydın bir sene daha, sana güzel surprizlerimiz olacaktı :)