Serhan Türk: "Galatasaray'da oynamaktan büyük zevk alacak ama 27-28 milyon Euro transferi bitebilir"

Galatasaray'da transferde hareketli bir gündem yaşanıyor.

Serhan Türk: "Galatasaray'da oynamaktan büyük zevk alacak ama 27-28 milyon Euro transferi bitebilir"

Galatasaray muhabiri Serhan Türk, A Spor yayınında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Türk'ün açıklamaları şu şekilde:

"3 OYUNCU DAHA ALINACAK"

"Galatasaray, Rashica ile berabere 3 oyuncu alacak. Zaniolo için 30 milyon Euro'luk bir teklif söz konusu değil ama 23 milyon Euro'yu bulan teklifler var. Bu kulüb Juventus olarak gözüküyor. Juventus'un Vlahovic'i Premier Lig'e satışı ve oradan gelecek gelirle Zaniolo'yu alması gündemde."

"ZANIOLO, GİTMESE DE BURADA OYNAMAKTAN BÜYÜK ZEVK ALACAK"

"Zaniolo, Türkiye'de olmaktan mutlu. Eğer transferi olmazsa Galatasaray'da oynamaktan büyük zevk alacak. Serbest kalma bedeli 35 milyon Euro ama 27-28 milyon Euro civarına da bu transfer bitebilir."

"SACHA BOEY SATILIRSA ÇOK BÜYÜK BİR YANLIŞ YAPILIR"

"Sacha Boey satılırsa Galatsaray, çok büyük bir yanlış yapar. Boey, şu anda sadece Türkiye Ligi'nin değil, Avrupa'nın en iyi sağ beki. Gerçekten çok değerli bir oyuncu. Nelsson'un bazen gitgelleri oluyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2023, 12:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 10 ay Önce

Bu anda GS en iyisi Boey. hakikaten mükemmel mücadelesi ve fizik gücü ile taktir edlecek bir futbolcu. Boey in değeri en az 30 milyon Euro dur. Hak ettiği değer verilmelidir.