Mustafa Gürsel: "Galatasaray'dan bize gelmesiyle hayatında her şey değişiyor, formayı alacaktır"

Galatasaray, yeni transferi Siraçhan Nas'ı Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'a kiralık olarak göndermişti.

Mustafa Gürsel: "Galatasaray'dan bize gelmesiyle hayatında her şey değişiyor, formayı alacaktır"

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor’un teknik direktörü Mustafa Gürsel, Galatasaray’dan kadroya katılan Siraçhan Nas ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gürsel'in açıklamaları şu şekilde:

"ANKARASPOR'DA İYİ BİR SEZON GEÇİRİP GALATASARAY'A GELDİ"

"Siraçhan Nas, Ankaraspor’da iyi bir sezon geçirdiği için Galatasaray’a geldi. Siraçhan’ın kısa bir sürede Ankaraspor’dan Galatasaray’a, oradan da Ümraniyespor’a gelmesiyle hayatında büyük değişiklikler oldu. Kendisi çok efendi ve düzgün bir karakter. Biz bazı şeylerin çok hızlı ve hemen olmasını istiyoruz. Dediğim gibi bunlar kolay değil."

"HAYATINDA HER ŞEY DEĞİŞİYOR"

"Siraçhan’ın Ankaraspor’da oynarken birden Galatasaray’ı görmesi ve oradan da Ümraniyespor’a gelmesiyle tabii hayatında her şey değişiyor. Bu değişim ve adaptasyon çok hızlı olmayabiliyor bazen. Bu oyuncular bize sezon başında katılmadı, takıma katılmalarının üzerinden henüz çok süre geçmedi. Yavaş yavaş takım olmaya başladık."

"ONU HEP BERABER GELİŞTİRECEĞİZ"

"Siraçhan, yavaş yavaş adapte oluyor ve iyi çalışıyor. İnşallah onu da hep beraber geliştireceğiz. Oyuncularımızla çalışmaya başlayalı 20 güne yakın bir süre oldu. Siraçhan da her gün daha iyiye gidiyor. Hazır ve iyi olduğunda formayı alacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Spor Arena

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2023, 01:48
YORUM EKLE