Napoli Teknik Direktörü Luciano Spalletti: "Şimdi Icardi'ye telefon edeceğim"

Napoli Teknik Direktörü Luciano Spalletti, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan ve 2-0'lık galibiyetle sona eren Frankfurt maçının ardından yaptığı açıklamada Mauro Icardi ile ilgili de sözler kullandı.

Napoli Teknik Direktörü Luciano Spalletti: "Şimdi Icardi'ye telefon edeceğim"

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu karşılaşmasında İtalyan ekibi Napoli deplasmanda Eintracht Frankfurt'a konuk oldu. Napoli'nin 36. dakikada Kvaratskhelia ile bir penaltıdan yararlanamadığı mücadelenin ilk yarısı, 40. dakikada Victor Osimhen'in attığı golle 1-0 tamamlandı.

58. dakikada Alman ekibinden Kolo Muani gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 65. dakikada Di Lorenzo'nun attığı golle 2-0 öne geçen Napoli deplasmanda oynadığı ilk maçtan büyük bir avantajla döndü.

OSIMHEN ŞOV YAPIYOR

İtalya Serie A'da liderlik koltuğunda oturan Napoli, 1989/1990 sezonundan sonra ilk kez şampiyon olmaya çok yakın... İtalyan ekibinin bu sezon en önemli isimleriyse Victor Osimhen, Khvicha Kvaratskhelia, Eljif Elmas ve Kim Min-Jae.

Özellikle Nijeryalı golcü Osimhen attığı gollerle takımının en önemli hücum silahı konumunda. Serie A'da oynadığı 19 karşılaşmada 18 gol ve dört asiste imza atan yıldız isim, Devler Ligi'nde de dört maçta iki kez gol sevinci yaşadı.

Osimhen bu sezon tüm kulvarlarda 24 maça çıktı ve 20 gol ile dört asistlik bir performans sergiledi.

KALE YİNE GOLE KAPALI

İtalya Serie A'da en yakın rakibi Inter'in 15 puan önünde zirvede yer alan Napoli, ligde oynadığı son 3 maçta gol yememişti. Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Kim Min-jae'nin savunmadaki liderliği üstlendiği İtalyan ekibi, ligdeki son 4 deplasmanında da kalesini gole kapatmış durumda... Napoli, bugün de Frankfurt deplasmanında gol yemeden önemli bir galibiyete ulaşmayı başardı.

SPALETTI'DEN ICARDI SÖZLERİ

Napoli Teknik Direktörü Luciano Spalletti, Eintracht Frankfurt mücadelesinin ardından Sky Sports'a açıklamalarda bulundu. Mikrofona gelen 63 yaşındaki çalıştırıcı stüdyodaki yorumcuların kendisinin Francesco Totti ve Inter dönemine Mauro Icardi ile yaşadığı sorunlar hakkında konuştuğunu duydu.

Tecrübeli çalıştırıcı, sinirli bir şekilde; "Hâlâ benim Totti ve Icardi'yi nasıl yönettiğimden mi bahsediyorlar? Şimdi onlardan birine telefon edip onları nasıl idare ettiğimi göstereceğim" ifadelerini kullandı.

ICARDI İLE SORUNLAR YAŞAMIŞTI

Daha önce uzun yıllar Roma'da görev yapan tecrübeli teknik adam, o dönem başkent ekibinin kaptanı Francesco Totti ile bazı sorunlar yaşadı. 2017/2019 yılları arasında Inter'i çalıştıran Spalletti, şimdilerde Galatasaray'da görev yapan Mauro Icardi ile de yıldızı barışmamıştı.

Şubat 2019'da Inter ile Rapid Wien arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi karşılaşması öncesinde, Arjantinli yıldız maçta oynamak istemeyerek büyük bir krize neden olmuştu.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2023, 13:59
YORUM EKLE