Necati Ateş: "Bu ligin çok üstünde, o bile yanına yaklaşamaz"

Galatasaray, Süper Lig'in 34. haftasında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti.

Necati Ateş: "Bu ligin çok üstünde, o bile yanına yaklaşamaz"

TRT Spor yorumcusu Necati Ateş, İstanbulspor - Galatasaray maçını değerlendirdi.

Ateş'in açıklamaları şu şekilde:

"3-4 GOL ATABİLİRDİ"

"Icardi oyunun içinde görünmese de bu maç 3-4 gol atabilirdi. Kerem'in pasında karşı karşıya çok net bir pozisyon kaçırdı."

"ŞUT ANTRENMANI YAPTI"

"İlk yarıda Galatasaray bir şut antrenmanı yaptı. Karşısında hiçbir tehdit yoktu. Çok net bir galibiyet aldı. Oyunun hakimi Galatasaray'dı. Bireysel performans olarak çok ön plana çıkamadı oyuncular. Oliveira çok iyi oynadı ama neden çıktı bilmiyorum."

"MUSLERA'YI YERE YATARKEN GÖRMEDİM"

"Ben Muslera'yı hiç yere yatarken görmedim. Sahada mıydı belli değil? Galatasaray, o derece etkili bir oyun oynadı. Galatasaray, 51 kez rakip yarı alana girdi. Bu şekilde kaybetmen çok zordur. Galatasaray şampiyon olmuş gibi taraftarıyla çok büyük bir sevinç yaşıyor. İnanmış bir takım sahada vardı."

"MERTENS OYUNDA YOKTU"

"Mertens oyunun içinde hiç yoktu. 'Icardi sahnede yok' diyorsunuz ama iki kere çıkar ve size maçı kazandırır. Icardi'yi topla buluşturabilseler maçlar hep farklı biter. Galatasaray, Sacha Boey'in eksikliğini çok fazla hissetti. Nelsson ve Abdülkerim çok hatasız oynadılar. Kazımcan ofansif anlamda yetersiz olsa da defansta takım olarak iyilerdi. Onun biraz daha oynayıp alışması lazım."

"ONUN İŞİNİ YAPACAK ÇOK OYUNCU VAR"

"Dries Mertens bir süredir sahada yok ama onun işini yapacak çok fazla futbolcu var. Önümüzdeki hafta Sivas'ı yendiği an işi bitirebilir. Bu futbol, tabii ki henüz belli değil ama şu anki durum onu gösteriyor."

"DEPLASMAN GİBİ DEĞİLDİ"

"Çok önemli bir deplasman diyeceğim ama deplasman gibi değil. Birçok taraftar vardı. İstanbulspor kendi mali açısından bu şekilde yaptı. 15 bin kapasiteli stadyum. Beklenen İstanbulspor'dan çok uzak bir takım vardı ama bu biraz Galatasaray'dan da kaynaklıydı."

"BU LİGİN ÇOK ÜSTÜNDE"

"Galatasaray'ın kadrosu bu ligin çok üstünde. Beşiktaş biraz yakın olsa da o bile yanına yaklaşamaz. Fenerbahçe bu kadro kalitesine rağmen yine yarışta kalabildi." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2023, 16:30
YORUM EKLE