Nihat Kahveci: "Türkiye'nin en iyisi Galatasaray'da, işi epeyce ciddiye aldı"

Galatasaray, Süper Lig'in 34. haftasında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti.

Nihat Kahveci: "Türkiye'nin en iyisi Galatasaray'da, işi epeyce ciddiye aldı"

TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci, İstanbulspor  - Galatasaray maçının ardından yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"G.SARAY NOKTA BİR GALİBİYET ALDI"

"Galatasaray formda olan İstanbulspor'a karşı nokta bir galibiyet aldı. Icardi'yi her maç sonu konuşuyoruz. Attığı gollerle puanları alıyor. İnanılmaz pay sahibi oluyor. Futbolda atanın da tutanın da iyi olacak."

"TÜRKİYE'NİN EN İYİ OMURGASI"

"Senin omurgan da iyi olacak. Muslera, Nelsson, Torreira... Türkiye'nin en iyi omurgası Galatasaray'da. Icardi, panenkadan sonra işi epeyce ciddiye aldı. Omurgan sağlamsa ligde lidersin."

"SERGIO OLIVEİRA NEDEN ÇIKTI?"

"Sergio Oliveira, ilk yarı neden çıktı bilmiyorum ama aldığım 10 nottan 8'i Oliveira'ydı. Galatasaray bugün en yakın takipçisine 8 puan fark attı. Şimdi rahat bir şekilde bekleyecek. 3 maçı kaldı. Galatasaray taraftarı için artık dakika geçmez. Trabzonspor maçında puan kaybetse Fenerbahçe, Galatasaray artık kutlamalara başlar."

"BAMBAŞKA BİR TAKIMA DÖNÜŞTÜ"

"Geçen sezonun simsiyah bir Galatasaray'dan bugün şampiyonluğa giden bir Galatasaray var. Dursun başkandan Okan hocaya ve futbolcularına... Rekorlar kırarak ilerliyor. Deplasmanda oynadğın 15 maçta gol yemiyorsun."

"SACHA BOEY YOK, SORUN DEĞİL!"

"Sacha Boey yok, sorun değil, Dubois var diyorsun. Fenerbahçe'de Szalai topu kesemiyor, top rakibe gidiyor, gol yiyorsun. Nelsson, çok kritik müdahale yaparak topu kesiyo,  gidip gol atıyorsun. Bunlar çok ince detaylar ama sene sonunda seni mutlu edecek detaylar."

"F.BAHÇE'YE 3 GOL ATTILAR"

"Fenerbahçe'ye 3 gol atan İstanbulspor, Galatasaray'a gol atamadı. Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Dubois hepsi dikkatliydi."

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2023, 13:05
YORUM EKLE