Necati Ateş: "Galatasaray'da ilk defa bu kadar kötü oynadığını gördüm"

Galatasaray, Süper Lig'in 31. haftasında Nef Stadyumu'nda Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı.

Necati Ateş: "Galatasaray'da ilk defa bu kadar kötü oynadığını gördüm"

TRT Spor yorumcusu Necati Ateş, Galatasaray - Fatih Karagümrük maçını değerlendirdi.

Ateş'in açıklamaları şu şekilde:

"KİMSE BUNU BEKLEMİYORDU"

"Maç beklediğimiz gibi geçti. Karagümrük'ün her maçı seyir anlamında keyif veriyor. Bu tarz bir maçı herkes bekliyordu ancak kimse 3-1 öne geçmesini beklemiyordu."

"İLK DEFA BÖYLE GÖRDÜM"

"Diagne'nin golüne kadar Karagümrük, Galatasaray kalesine gitmedi. Nelsson'un da ilk defa bu kadar kötü oynadığını gördüm. Diagne çok hızlı bir oyuncu olmamasına rağmen yakalayamadı."

"SOL KANADI FELÇ ETTİ"

"Galatasaray, golden sonra inanılmaz şekilde oyundan düştü. Saba, Adekugbe'yi resmen felç etti. Kerem de yardıma gelmeyince Saba ilk yarının oyuncusu oldu bana göre. Adekugbe hiç karşılık veremedi."

"ÖZGÜVEN ÖNEMLİ AMA..."

"Muslera'nın golde çok kötü bir hatası var. Özgüven önemlidir ama dikkatli de olmak lazım. Bir anda 3-1 geri düştü takım."

"GOMIS GİBİ OYNAYAMAZ"

"Gomis mi Zaniolo mu? Tartışmam bile, açık ara Gomis. Gomis'in böyle maçlarda önemini anlıyorsunuz. Zaniolo forvet oynar, gol atar ama Gomis gibi sırtı dönük oynayıp servis yapamaz. Bugün de çok oynamadı ama pozisyona da girdi."

"OKAN HOCA RİSK ALMALIYDI"

"Mertens bugün hiç oyunda yoktu. Zaniolo yerine Icardi oyuna girdiğinde şaşırdım çünkü Okan hocanın risk alıp ikisini birden kullanmasını bekliyordum."

"ŞAMPİYONLUK GİDERSE HATIRLANIR"

"Çok penaltı atan oyuncu gördüm ama Falcao gibisini görmedim. Icardi dünya çapında bir yıldız ama çok ciddiyetsiz bir penaltı kullandı. Takım 3-2 geride, panenka vuruşu deniyorsunuz. Penaltı kaçtıktan sonra takım oyundan düştü. Şampiyonluk giderse bunlar hatırlanır."

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2023, 17:20
YORUM EKLE