Necati Ateş: "Galatasaray'ın ona çok ihtiyacı varken bunu yapması doğru değil, her şeyi yaptı"

Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında Nef Stadyumu'nda İstanbulspor'u 2-1 mağlup etti.

Necati Ateş: "Galatasaray'ın ona çok ihtiyacı varken bunu yapması doğru değil, her şeyi yaptı"

TRT Spor yorumcusu Necati Ateş, Galatasaray'ın İstanbulspor'u 2-1 mağlup ettiği maçı değerlendirdi.

Ateş'in açıklamaları şu şekilde:

"ASLAN PAYI GOMIS'İN"

"Eğer Galatasaray liderse Gomis'in aslan payı var. Yaklaşık 10-12 puan arasında ciddi bir katkısı var. Bu maçta 2 tane attı ama 3-4'te olabilirdi."

"KALİTE FARKI ÇOK FAZLAYDI"

"Beşiktaş ve Başakşehir galibiyetinden sonra muhteşem bir ivme yakalamıştı. Aradan sonra herkes Galatasaray iyi döner diye bekliyordu. Kalite çok farklıydı iki takım arasında. Galatasaray 10. dakikadan sonra 'Ben kazanırsam lider olacağım' dedi."

"İKİ PUANA MAL OLABİLİRDİ"

"Maç 2-0 iken Gomis topu Kerem'e vermedi. Boş pozisyonda 3'ü atsa rahat bir galibiyet alacaktı. hattrick yapma sevdan senin iki puanına mal olabilirdi. Futbol böyle bir oyun değil."

"G.SARAY'I İPTEN ALDI"

"Okan Kocuk, Galatasaray'ı son dakikada ipten aldı. İyi de kötü de oynasaydı kazanması lazımdı. Galatsaray, son 20 dakika çok mahkum oynadı."

"TOPUN CANI VAR"

"4-5'e gidecek maç bir anda 2-2 bitebilirdi. Bunu biz yaşadık. Fırsatları yakaladığın an boştayken arkadaşına vermezsen olmaz. Topun canı var, bir anda kalende görürsün. Galatasaray, son 20 dakika hiç kalesinden çıkamadı."

"DURAN TOPLARDA İNANILMAZDI"

"Duran toplarda bugün inanılmaz etkiliydi. Oyun anlamında istediğini sahaya yansıtamayan bir Galatasaray vardı. Kaliteye baktığımız zaman İstanbulspor'un yaptıklarına az diyemeyiz."

"SARI İÇİN HER ŞEYİ YAPTI"

"Sarı kart görmek için her şeyi yaptı Torreira. Onun gibi bir oyuncunun bunu yapması yanlış. Yapmaması lazım. Galatasaray Sivas'a gidiyor. Sert maç... Takımın sana çok ihtiyacı varken bunu yapman doğru değil."

"GOMIS'İ KAYBETMEMELİ"

"Icardi gelecek diye Gomis'i kaybetmemeli Galatasaray. Seferovic'te psikolojik olarak iyi değil. Çok kaliteli bir insan Gomis."
 

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2022, 20:50
YORUM EKLE