Nevzat Dindar: "2.5 milyon Euro maaş istiyor, Galatasaray endişeli"

Galatasaray’ın iyi bir bonservis bedeli karşılığında satmayı planladığı Fransız oyuncu Sacha Boey için ince hesaplar devreye girdi.

Nevzat Dindar: "2.5 milyon Euro maaş istiyor, Galatasaray endişeli"

Galatasaray’ın Sacha Boey planı belli oldu. Aslan’ın başarılı sağ bek için stratejik bir yol izlediği ortaya çıktı. 

OLAĞANÜSTÜ ARTIŞ SIKINTI YARATABİLİR

Buna göre yaz döneminde İngiliz kulüplerinin radarına takılan ve yine ocak transfer sürecinde de İtalyan devi Inter’in resmi teklif yapacağı konuşulan Boey’ın ücretinin olağandışı yükseltilmesinin sıkıntı yaratmasından çekiniliyor.

2.5 MİLYON EURO MAAŞ İSTİYOR

1.5 yıl daha kontratı bulunan ve 460 bin Euro yıllık kazanan Boey’un istediği ücretin 2.5 milyon Euro'ya çıkması halinde transferinde pürüz yaşanabileceği öngörüldü. 

Fransız bekin olası yüksek ücretinin herhangi bir Avrupa takımına giderken beklentilerini daha da arttıracağı ifade edildi.

TRANSFER DURUMUNDA BÜYÜK HANDİKAP

Bu durumda Avrupa’daki yüksek vergiler nedeniyle Boey’u transfer edecek kulüp açısından maaşının büyük handikap yaratacağı belirtildi.

Bu nedenle zam konusunda dikkatli hareket eden sarı kırmızılıların, Boey için Avrupa kulüplerinin transfer ederken, “yüksek bonservis-düşük maaş” politikasını göz önünde bulundurdukları bildirildi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2023, 23:29
YORUM EKLE