Nevzat Dindar: "Ali Koç'a hizmet ediyorlar, Erden Timur için 8-10 kişilik bir ekip kurmuş"

Fenerbahçe, Galatasaray ile ilgili skandal operasyonlarına devam ediyor.

Nevzat Dindar: "Ali Koç'a hizmet ediyorlar, Erden Timur için 8-10 kişilik bir ekip kurmuş"

Galatasaray Kulübü Başkanvekili Erden Timur'un yönetimde görev aldığı ilk senesinde önemli işlere imza atması ezeli rakipleri çıldırtıyor.

ALİ KOÇ'TAN ERDEN TİMUR OPERASYONU

Özellikle Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Erden Timur ile ilgili büyük algı operasyonlarının oluşmasına neden oluyor.

DETAYLAR ORTAYA ÇIKIYOR

Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un Erden Timur ile ilgili operasyonu hakkında şok detaylar aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR NE YAPMIŞ?"

"Ali Koç, 8-10 kişilik bir ekip kurarak Erden Timur aleyhinde dosya hazırlatıyor. Bunu da Kulüpler Birliği toplantısında anons ediyor. Peki Erden Timur ne yapmış? Galatasaray’ın F.Bahçe’yi geçmesini sağlamış, suçu büyük."

"ALİ KOÇ'A HİZMET EDİYORLAR"

"G.Saraylı bazı sosyal medyacıların da Ali Koç’a hizmet ettikleri iddiası var. Bu iddia, dosya tehdidinden bile korkunç." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2023, 09:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 1 yıl Önce

Erdem bey sen GS taraftarının için çok değer verdiği çok büyük bir GS lisin!! Sizin arkanızda 40 milyona yakın taraftarın iz var. Siz hiç üzülmeyin it ürür kervan yürür!! Dışarıdaki rakiplerimiz sahada baş edemedikleri için masa başında iş çözmeye çalışması acizliğini, zavallı bir duruma düştükleri in farkında değil. Onları zavallı durumları ile baş başa birakalim!! Ama içimizden birileri size karşı bir kumpas kuruyor ise onu da ifşa etmek gerekir!! Seni seviyoruz. Ne demişti Lucescu "Atlar köpekler istedi diye ölmez" birileri istedi diye seni çık seven taraftarının bırakıp gitmesi. Bizler bunu biliyoruz sağlıklı uzun GS bir ömür diliyoruz. SIZ ADAMLIĞINIZ ILE RAKIPLERI DÖVMEYE DEVAM EDIN!!!

Sefer
Sefer - 1 yıl Önce

Ali Koç kim? Dede baba parası ile varlığını kanıtlamaya çalışan biri!!! Çok serveti var, çok konuşuyor!!Ne demiş atalarımız? "Çok mal haramsız, Çok laf yalansız olmaz" yalanın yalan olduğunu belgeleri ile açıklamak ticari sir mi? Erdem beyi bu gerçeği açıklamasını isteyenler bu anda ciyak ciyak bağıranlar dır. GS yönetimi ve Erdem Timur
bizim kırmızı çizgimiz dır. Ali Koç için yolun sonu görünüyor!! Zaten sonunu iyi görmediği için çırpınıyor!! Çırpındıkça da batıyor!!!

Gs
Gs - 1 yıl Önce

Yanındayız Erden Timur. Dik dur.

İdris
İdris - 1 yıl Önce

Sen ve senin gibiler naparsa yapsin şampiyon olacağıııız bu basiretsizleri hala nasıl tutuyorlar

Levent
Levent - 1 yıl Önce

Soyadi Koç oldugu için herkez onu is adami saniyor. Dedesi Vehbi Koç, Babasi Rahmi Koç, Abisi Mustafa Koç sayesinde parasi oldu. Holding i asla ona güvenip yönetimi vermedikleri için simdide ailenin en küçügü Kardesi Ömer Koç sayesinde cebine para giriyor. O nun kapasitesi ve vizyonu bu megafonlu Ali