Nevzat Dindar: "‘Aman Allah'ım’ dedim, ilk defa beni bu kadar etkileyen bir oyuncu gördüm"

Galatasaray, Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup etti.

Nevzat Dindar: "‘Aman Allah'ım’ dedim, ilk defa beni bu kadar etkileyen bir oyuncu gördüm"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray üzerine koyarak gidiyor. Galatasaray iyi takım ve henüz başlangıç aşamasındaki takımın bu oyunu fragman. Asıl film daha sonra başlayacak. As oyuncular kadroya dahil olacak. Icardi gelecek, genç futbolcular daha da form tutacak."

"Kerem'deki değişikliğe dikkat çekmiştim maçtan önce. Gidenlerle birlikte takımın çehresi değişti. Sadece odaları boşaltmadılar Florya'nın havası da değişti. Herkes mutluysa sizin performansınız da yukarı çıkar."

"Bütün transferlerin hikayesi var ama bu operasyonun genel bir adı var. Erden Timur ve Dursun Özbek'in yer aldığı bir WhatsApp grubu var. O grubun adı Georghe Hagi'ydi. Genel ismi ise Avrupa'ydı. Galatasaray'ın hedefi Avrupa şampiyonluğu."

"Galatasaray transferleri bedava yaptı diyebiliriz. Ortada bir takım var. Bu kadar yıldızın bir arada olduğunu hiç hatırlamıyorum. Böyle bir takım görmedim. Mertens, Oliveira, Icardi, Mata, Torreira... Dünyada bir karşılığı olan futbolcular."

"Yusuf Demir oyuna girince 'Aman Allah'ım' dedim. Fizik, kalite, teknik, şut, güç her şey var. İlk defa beni bu kadar etkileyen 19 yaşında bir oyuncu gördüm. Galatasaray'ın artık Türk oğlu Türk Yusuf Demir'i var."

"Bu arada bizi bu Yusuf'tan kim mahrum etti bilmiyorum. Milli takımda Yusuf nasıl olmaz? Şaka gibi. Bizi Yusuf'tan mahrum ettiler. Bu çok büyük bir ayıp. Bazılarının uykusu kaçması lazım. Yusuf 'Ben topçuyum' diyor. Türk futbolu uzun süre onu konuşacak."

"Kimse yanlış anlamasın PSG ile katakulli olaylar olmaz. sürekli kontrol altında tutulan bir kulüp PSG... Galatasaray'ın menfaatleri içinde çok önemli bir transfer yapıldı. Icardi konusunda yeni gelişmeler de olacak. Hikaye henüz yeni başladı."

"Galatasaray tarihinin kırılma noktasıdır son seçim. Dursun Özbek yarım bıraktığı işleri tamamlamaya geldi ve bunların hepsini tamamlayacak. Erden Timur konusunda da asla taraftarlara yalan söylemedi. Seçim öncesi konuşmaları gençlerde bir karşılık buldu."

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2022, 03:01
YORUM EKLE