Nevzat Dindar: "Anlaşma sağlandı, artık Galatasaray’da! 2-3 gün içinde imzalar atılacak"

Galatasaray'da uzun süredir devam eden forvet arayışı son buldu. Sarı-kırmızılılar, Paris Saint Germain'den Mauro Icardi'yi kadrosuna kattı.

Nevzat Dindar: "Anlaşma sağlandı, artık Galatasaray’da! 2-3 gün içinde imzalar atılacak"

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda bu sezon şampiyonluk hedefleyen Galatasaray transfer bombasını patlattı. Sarı-kırmızılılar, Paris Saint Germain forması giyen dünyaca ünlü golcü Mauro Icardi'yi kadrosuna kattı. Süper Lig devinin bu transfer için kasasından çıkacak bedel netlik kazandı.

Fransa Ligue 1 devi Paris Saint Germain'de Mauro Icardi'nin bu sezon ayrılmasına karar verildi. Sarı-kırmızılı kurmaylar Haris Seferovic ve Bafetimbi Gomis'in yer aldığı forvet hattına fırsat transferi yapmak için uzun süredir çalışmalarını hızlandırmıştı. Galatasaray bu doğrultuda mutlu sona ulaştı.

MAURO ICARDI, G.SARAY'DA

Süper Lig devi bu doğrultuda uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Paris Saint Germain'le anlaşma sağladı. Fenerbahçe'nin de kısa bir süre önce devreye girdiği Arjantinli golcüyle yapılan pazarlıklarda el sıkışıldı. Süper Lig devinin Mauro Icardi'yi sezon sonuna kadar kiraladığı öğrenildi.

PSG'DEN OPSİYON TALEBİ

Galatasaray ve Paris Saint Germain arasındaki kiralık anlaşmasına Ligue 1 devinin satın alma opsiyonu maddesi de ekletmek istediği öğrenildi. Paris Saint Germain'in 30 milyon euroluk talebine sarı-kırmızılılar olumsuz yanıt verdi. Galatasaray ve Paris Saint Germain arasındaki anlaşmada satın alma opsiyonu maddesinin bulunmayacağı kaydedildi.

3.5 MİLYON EURO

Paris Saint Germain'de bonuslarla birlikte yıllık 8 milyon 200 bin euro kazanan Mauro Icardi'ye Galatasaray'ın ödeyeceği maaş belli oldu. Sarı-kırmızılıların Arjantinli golcünün 3 milyon 500 bin euroluk maaşını karşılayacağı kalan bölümün Paris Saint Germain tarafından ödeneceği belirtildi.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

29 yaşındaki santrforun Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Arjantin Milli Takımı'nın formasını 8 kez giyen Mauro Icardi'nin güncel piyasa değeri 22 milyon euro olarak gösteriliyor.

Nevzat Dindar, sosyal medya hesabından ise şu ifadeleri kullandı:

-MAURO ICARDI GALATASARAY'DA-

"PSG’nin Arjantinli golcüsü Mauro Icardi Galatasaray’da. PSG satın alma opsiyonu için 30 milyon Euro koydurmak istedi. Galatasaray bunu fazla buldu. Satın alma opsiyonu olmayacak.. 8.2 milyon Euro'nun 3.5 milyon Euro'sunu Galatasaray ödeyecek. Resmi imzalar 2-3 gün içinde atılacak. Her şey planlı."

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2022, 16:45
YORUM EKLE