Nevzat Dindar: "Dursun Özbek, başkan seçildiği akşam açıklayacak"

Sarı Kırmızılılar, 11 Haziran tarihinde 39. başkanını seçecek. Galatasaray'da camia yeni başkanın kim olacağını merak ediyor. Merak edilen konuların başında ise yeni teknik direktör konusu...

Nevzat Dindar: "Dursun Özbek, başkan seçildiği akşam açıklayacak"

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Dursun Özbek'in Fatih Terim kararını Skorer TV'de duyurdu.

Nevzat Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"DURSUN ÖZBEK MERAK UYANDIRIYOR"

"Dursun Özbek'in adı heyecan yarattı. Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ün heyecan yarattığı konusunda emin değildim. Enteresan bir seçim olacak. 30 Nisan'da yapılsaydı kamuoyunun bu kadar dikkat kesildiği bir seçim olmazdı. Dursun Özbek objesi başlı başına bir merak uyandırıyor. Seveni var sevmeyeni var nefret edeni var. Dursun Özbek seçimin akışını değiştirdi diyebiliriz."

"ÖZBEK BEKLENMEDİK BİR SONUÇLA KARŞILAŞABİLİR"

"Bundan bir yıl önce Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray başkan adayıydı ve 41 oyla seçimi kaybetti. O günkü listeden sadece 2 kişi 11 Haziran'da yapılacak seçimde ekibinde olacak. Kazanabileceği bir seçimdi. Bu iş biraz matematik. Cemal Özgörkey şu anda Dursun Özbek'in listesinde. Hesap içerisinde hesap var Galatasaray'da. Bazı gruplar şöyle düşünüyor olabilir 'Güçlü bir yönetim ve başkan olmasın. Zayıf profilin yanında toplanalım. 6 ay sonra devirir biz aday oluruz'. D ursun Özbek beklenmedik bir sonuçla karşılaşabilir."

"İNSANLAR İDDİALI MESAJLAR İSTEYECEK"

"73 yaşında Dursun Özbek'in bu göreve talip olması yarım kalan projelerini tamamlamak. Dursun Özbek sıfırdan gelmiş biri. Kendi hikayesi başlı başına enteresan. Mali anlamda da güçlü. Ünal Aysal parayla geliyor denmişti benim hatırladığım 1 milyon vermişti. Dursun Özbek 22 milyon Euro verdi ve bunun 4 milyon Eurosunu kulübe hibe etmişti. Kulübe ihtar çektiği, otel paraları gündeme gelmişti ama otel olarak bir fatura kesmek zorundaydı. Kendi adına bazı dersler almıştır. Eşref Hamamcıoğlu tarafı ise biraz daha ketum. Çok fazla ön plana çıkmadı. Bu seçim takvimi biraz farklı. Burada insanlar artık iddialı mesajlar isteyecek."

"5. TERİM DÖNEMİ DURSUN ÖZBEK'LE OLABİLİR"

"Dursun Özbek seçim öznesi olarak Fatih Terim ismini telaffuz etmiyor. Dursun Özbek'in önüne bu mesele gelecek. Dursun Özbek'in Fatih Terim'e son getiren isim olduğunu unutmayalım. Yeniden 'Nerede kalmıştık' mesajı olacaksa ya da Galatasaray'da 5. Fatih Terim dönemi olacaksa Dursun Özbek döneminde olabilir. Özbek'in listesinde farklı görüşte olanlar olabilir. Tam tersi Terim'e yakın olan isimler de var. Tudor ismi de konuşuluyor. Özbek Terim konusunda veya yeni teknik direktör konusunda kararını 11 Haziran'da başkan seçildiği akşam veya 12 Haziran'da açıklayacak. Dursun Özbek, Fatih Terim ismini seçim malzemesi yapmak istemiyor. Galatasaray'da Fatih Terim karşıtlığı da var."

"CENK ERGÜN, DURSUN ÖZBEK'E DAHA YAKIN"

"Eşref Hamamcıoğlu cephesinde ise net bir karar veremediğini görüyoruz. Bir gün Alman diğer gün Fransız bir taraftan Okan Buruk... Orada da kafa karışıklığı var. Orada Cenk Ergün ismi üzerinden şekillendirilen bir durum var. Cenk Ergün konusunda insanların yanıldığını düşünüyorum. Cenk Ergün şu an ortada. Seçim 30 Nisan'da yapılsaydı Eşref Hamamcıoğlu ile çalışacaktı ama şu an durum farklı. Cenk Ergün'ü Cenk Ergün yapan Dursun Özbek'tir. Cenk Ergün konusunda bundan önceki gibi yorum veya tahmin yapılmasını doğru bulmuyorum Cenk Ergün, Eşref Hamamcıoğlu'ndan çok Dursun Özbek'e yakın bir isim."

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2022, 09:57
YORUM EKLE