Nevzat Dindar: "Dursun Özbek kızıp kontratı yırtabilir, Galatasaray'a zorluk çıkarıyor"

Galatasaray'da Dünya Kupası arasında önemli gelişmeler yaşanıyor.

Nevzat Dindar: "Dursun Özbek kızıp kontratı yırtabilir, Galatasaray'a zorluk çıkarıyor"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında gündeme dair önemli bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Icardi, antrenmanlarının yıldızı. Basına kapalıydı antrenmanlar ama aldığım bilgiler Icardi'nin çok iyi olduğu, özellikle Mata ile iyi bir uyum yakaladığı söyleniyor. Icardi'nin özel hayatı çalkantılıyken böylesine motive olması Galatasaray için büyük şans."

"Oliveira'nın sakatlığı moralleri bozdu ama Fenerbahçe maçına yetişir. 1-2 maç kaçırabilir ama derbiye yetişecektir. Oliveira'nın sakatlığı planları alt üst eden bir sakatlık değil. İstanbulspor maçında olmasa bile Sivasspor maçında sahada olacaktır."

"Vallecano maçında Falcao geliyor ama Icardi de var. Falcao büyük bir hayal kırıklığı olarak ayrıldı Galatasaray'dan, şimdi ise yeni heyecan Icardi... Bir tarafta Falcao, diğer tarafta Icardi, bakalım neler olacak. Icardi kıyaslanamaz."

"Marcao'dan sonra Galatasaray geriden oyun kurma anlamında sıknıtılar yaşayabiliyor. Marcao oyunu geriden kurmada ciddi katkı sağlıyordu. Abdülkerim yerli kontenjanında ve onu oynatmak zorundasın. Yerli oyunculardan ortalama 10 üzerinden 6 olsa yeterli oluyor."

"Van Aanholt şu an devam edecek ve transferde zorluk çıkaracağını düşünüyorum. Aanholt alacağı bütün ücreti istiyor. 1.5 senelik kontratındaki parayı istiyor. Bunun yanında bonus maddeleri de var. Bütün bunları talep ediyor ve yaklaşık 3-3.5 milyon euro civarında. Aanholt bu ücretinde hiçbir şekilde indirime gitmiyor. Dursun Özbek kızıp kontratı da yırtabilir. Galatasaray şampiyon olacaksa Aanholt'la devam edilmesinin riski var. Bir taraftan kötü oynayıp diğer taraftan bazı sıkıntılar yaratırsan insanlar da rahatsız olur."

"Seferovic gözden çıkarıldı. Devre arasında takımdan ayrılacak. Bunun dışında oyuncu satışına olumlu bakılmıyor. Belki Nelsson'un Dünya Kupası'nda göstereceği performansa göre bir ayrılık olabilir. Alternatiflere de bakılıyor."

"Sacha Boey bazı Fransız kulüplerinin gözdesi. Nelsson ve Boey konusunda satışa sıcak bakılmıyor ama Nelsson'da durum biraz daha farklı. Torreira'nın satışına pek sıcak bakılmıyor. Bu oyuncular ayrılırsa 2-3 transfer olacaktır."

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2022, 15:37
YORUM EKLE