Nevzat Dindar: "Erden Timur, transferde önemli sürprizlere hazırlanıyor"

Galatasaray, Süper Lig'i şampiyonlukla noktaladığı takdirde bambaşka bir takım kuracak. Başkan Dursun Özbek’in verdiği yetkiyle çalışmalara erken başlayan Erden Timur’un transfer konusunda önemli sürprizlere hazırlandığı belirtildi.

Nevzat Dindar: "Erden Timur, transferde önemli sürprizlere hazırlanıyor"

Sarı-kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un bu sezonu ‘fragman’ olarak gördükleri ve Avrupa için iddialı takım kurmak için çok istekli oldukları belirtildi.

Geçen yıl kulüpteki başkanlık seçimi ve yine hoca belirsizliğinden dolayı handikapları olan sarı-kırmızılılar, buna rağmen transferde önemli iş çıkarmıştı.

Bu sene, geçen sezonki dezavantajlı durumların bulunmaması, yönetimin elini güçlendiriyor.

ERDEN TİMUR'DAN SÜRPRİZ HAZIRLIĞI 

Başkan Özbek’in verdiği yetkiyle çalışmalara erken başlayan Erden Timur’un, transfer konusunda önemli sürprizlere hazırlandığı belirtildi. Bu noktada Teknik Direktör Okan Buruk’un fikirlerinin ve bağlantılarının da önemli bir yer tutacağı bildirildi.

ICARDI VE RASHICA'DA ÖNEMLİ MESAFA KAT EDİLDİ

Icardi ve Rashica gibi kiralanan oyuncuların bonservis sorununu çözmeye çalışan Timur’un bu konuda önemli mesafe kat ettiği vurgulandı. Avrupa’da başarılı olmayı kafasına koyan sarı-kırmızılılar, bu çerçevede önemli transferler planlıyor.

OKAN BURUK'TAN UYARI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan oyuncularına uyarı geldi. Yarın karşılaşacakları İstanbulspor’un son dönemde çıkış yakaladığını ve Fenerbahçe ile berabere kaldığını belirten genç hocanın, “Ligde form yakalayan bir takıma karşı oynayacağız. Bizim için kırılma maçlarından biri ve kazanmamız durumunda büyük avantaj yakalayacağız” dediği belirtildi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2023, 02:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 11 ay Önce

Desene "rakipleri çıldırtan" adam iş başında!!!