Nevzat Dindar: "Galatasaray'a sadece 5 kilometre uzaklıkta ve Galatasaray'a gelmek istiyor"

Nicolo Zaniolo transferiyle Avrupa'da ses getiren Galatasaray, Rusya'nın en büyük yeteneği olarak gösterilen Arsen Zakharyan için yeniden atağa kalktı.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'a sadece 5 kilometre uzaklıkta ve Galatasaray'a gelmek istiyor"

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray bu sezon yaptığı transfer hamleleriyle taraftarları şampiyonluk havasına sokarken gündeme yeni bir yıldız geldi. Sarı-kırmızılılar, Arsen Zakharyan'ı kadrosuna katmak için Dinamo Moskova'nın kapısını çalma kararı aldı. Süper Lig devinin 19 yaşındaki on numara için yapacağı teklifin ayrıntılarına MİLLİYET ulaştı.

Süper Lig devinin gündemindeki Rus oyuncunun şu anda Türkiye'de olduğu öğrenildi. Öte yandan Arsen Zakharyan'ın kaldığı otel ile Galatasaray'ın kamp yapacağı otel arasındaki mesafenin 5 kilometre olduğu belirtildi.

İŞTE G.SARAY'IN ZAKHARYAN TEKLİFİ

Galatasaray transfer süresinin 5 Mart’ta uzatılmasından sonra, yaza bırakılan Arsen Zakharyan için yeniden atağa kalkma kararı aldı. Sarı-kırmızılılar, Dinamo Moskova forması giyen 19 yaşındaki futbolcu için, Rus kulübüyle masaya oturacak.

15 milyon euro çıkış maddesi için 8+4 milyon euroluk teklif yapmaya hazırlanan Cim-Bom’un en büyük kozu ise oyuncunun gelmek istemesi... Devre arasında özellikle Zaniolo transferiyle büyük ses getiren sarı-kırmızılılar, yine adı Chelsea’yle geçen Zakharyan’ı kadrosuna katarak önemli bir hamlede bulunmak istiyor.

G.SARAY'A 5 KİLOMETRE UZAKLIKTA

Ağırlıklı olarak 10 numara pozisyonunda oynayan ve yine orta alanda farklı pozisyonlarda da forma giyen genç futbolcunun transferinin gerçekleşmesi durumunda önümüzdeki yıl için planlanan Avrupa’daki iddialı kadro için de önemli bir adım olacak. 

Takımıyla beraber Antalya’da kampta olan ve Galatasaray’ın kaldığı otele sadece 5 kilometre uzaklıkta bulunan genç oyuncu için yoğun bir trafik yaşanacak. Ligde lider durumda olan ve şampiyonluk için ciddi avantajı bulunan sarı-kırmızılılar, Kaan Ayhan, Zaniolo ve Adekugbe’yi kadrosuna katmıştı.

9 GOLE KATKI SAĞLADI

Arsen Zakharyan bu sezon Dinamo Moskova formasıyla 22 resmi maçta oynadı. 19 yaşındaki on numara bu süreçte rakip fileleri 3 kez havalandırdı.

Arsen Zakharyan takım arkadaşlarına da 6 gol pası verdi. Rus oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Arsen Zakharyan'ın güncel piyasa değeri 15 milyon euro. 19 yaşındaki on numara, Rusya Milli Takımı'nda 6 maçta forma şansı buldu.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2023, 22:46
YORUM EKLE