Nevzat Dindar: "Galatasaray'a transfer olursa 50 bin forma sattırır"

Galatasaray'da transferde flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'a transfer olursa 50 bin forma sattırır"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"THY İLE HARİKA BİR ANLAŞMA YAPILDI"

"Galatasaray'ın Avrupa kupalarında omzunda Türk Hava Yolları markası olacak. Harika bir anlaşma yapıldı. Galatasaray anlaşma kapsamında 2.5 milyon Dolar bir gelir elde edecek. Ama bu direkt nakit desteği olarak değil, uçuşlarda belirli indirimler olacak."

"GALATASARAY'A GELİNCE 50 BİN FORMA SATTIRIR"

"Ramos ile Galatasaray ilişkisi bir ay önce imkansızdı çünkü rakamlar çok yüksekti. Süreç Galatasaray'ın ödeyebileceği noktalara geldi. 12 milyon Euro'dan 5 milyon Euro seviyelerine indi. Galatasaray bu transferi büyük ihtimal Şampiyonlar Ligi vizesi alınca açıklayacak. Galatasaray, geride Ramos ileride Icardi çok yakışıklı bir takım olacak. Sadece Ramos transferi bile 50 bin forma satışı gerçekleştirir."

"İLGİNÇ BİR TRANSFER OLABİLİR"

"Galatasaray'ın Veratti'yi transfer etme gibi bir gündemi yok. Galatasaray ilginç bir transfere imza atabilir."

"DORTMUND, GALATASARAY'IN TEKLİNİNİ REDDETTİ"

"Salih Özcan için Dortmund, Galatasaray'ın teklifini reddetti. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray harekete geçmişti ama geri çevrildi. Dortmund kabul etseydi Salih sıcak bakıyordu."

"OKAN HOCA, NDOMBELE'YE SICAK BAKMIYOR"

"Dominguez listede, Galatasaray değerlendiriyor. Ndombele de adı geçen bir isimdi ancak Okan hoca sıcak bakmıyor. Okan hoca yeri geldiğinde 6 numarada oynayabilecek bir oyuncu istiyor. Ndidi bu anlamda daha kabul edilebilir bir tercih olur." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2023, 22:23
YORUM EKLE