Nevzat Dindar: "Galatasaray'a uzak değil, her an her şey olabilir"

Galatasaray'da hareketli bir transfer gündemi yaşanmaya devam ediyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'a uzak değil, her an her şey olabilir"

Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, 343 Digital Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI, KUYRUKLU YILDIZDIR"

"Bu ligde birtakım yıldızlar var ama Mauro Icardi için kuyruklu yıldızdır tanımlaması yapmıştım. Aldığı rakam, anasının ak sütü gibi helal olacak gibi gözüküyor."

"YİNE EN GÜÇLÜ ADAYLARDAN BİRİ"

"Galatasaray, dün akşamki galibiyetiyle şampiyonluk için yine güçlü adaylardan biri olduğunu gösterdi."

"NE DEMEK OLDUĞUNU ÇOK NET GÖRDÜK"

"Sezon Galatasaray için Kayserispor maçıyla başlamadı, bir gün önce başladı. Ama nedense Galatasaray maçının olduğu gün Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamayla 'altlığın' ne demek olduğunu çok net gördük!"

"ATİLLA KARAOĞLAN, HAYATIMIZA NE ZAMAN GİRMİŞ?"

"Atilla Karaoğlan, hayatımıza ne zaman girmiş? Ne zaman yükselişe geçmiş? Bunları bir sorgulamak lazım. Sakarya bölgesi hakemi. Özellikle UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı'nın önünü açtığı bir hakem olduğu söyleniyor!"

"RAMOS, UZAK DEĞİL"

"Sergio Ramos ile ilgili her an her şey olabilir. Galatasaray'ın Ramos'a uzak olmadığını düşünüyorum. Ramos'un Molde maçlarını beklediğine dair bilgiler var. G.Saray gruplara kalırsa eli güçlü olacak."

"PARTEY ZOR BİR TRANSFER"

"Gerçekçi olalım Partey zor bir transfer. Gravenberch'in yorumuna farklı bir anlam yüklemiyorum. Verratti zaten tercihini yaptı. Erden Timur'a güveniyorum, iyi bir 8 numara transferi yapacak. Belki +1 transfer daha olur!" ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2023, 16:31
YORUM EKLE