Nevzat Dindar: "Galatasaray anlaşmak üzere, Erden Timur transferi bizzat yürütüyor"

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları devam ediyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray anlaşmak üzere, Erden Timur transferi bizzat yürütüyor"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV'de Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Seferovic çok farklı bir seviye. Çok klas, diri, oyun zekası ve tekniği üst düzeyde. Dün yakaladığı ilk pozisyonu affetmedi. "Klas golcü" mesajını verdi."

"Leo Dubois da girer girmez çok iyi bir oyuncu olduğunu hissettirdi. 'Mariano sonrası aranan sağ bek benim' mesajı verdi o da."

"Oliveira'yı birçok kişi Selçuk İnan'a benzetmiş. Belli açılardan benziyorlar. Ama Selçuk'un etrafında, performansını yukarı çekebilecek takım arkadaşları vardı. Oliveira henüz o lükse sahip değil."

"Dünkü Kasımpaşa maçının ilk yarısında izlediğim Galatasaray, geçen seneki takımdan bile kötüydü. Ben endişelendim. İkinci yarı yapılan değişiklikler, takımın kondisyonunun iyi olması falan toparladı."

"6 numara transferi bu hafta bitecek. Galatasaray taraftarı Fernando'dan beri yıllarca sabretti, birkaç gün daha sabretsin. Galatasaray sezona 6 numarasız girmeyecek."

"Evander için Midtjylland 8 milyon Euro bonservis istiyor. Pazarlıklar devam ediyor. Erden Timur bu operasyonu bizzat yürütüyor. Bence heyecan verici bir oyuncu."

"Pas vermesi gereken pozisyonlarda şut denemesi, Kerem Aktürkoğlu'nu antipatik hale getirebilir. Dün Yunus'a vermediği bir pas mesela tribünde tepkiye neden oldu."

"Dün de gördük ki Gomis'le bu işler olmaz. Bu tempoyu kaldıramaz. Haris Seferovic oyuna girdikten sonra 'Oh be topçunun kralı.' dedik. Adam 'ben topçuyum' dedi sahada. Haris Seferovic, Türkiye'nin en iyi forveti. Rakibi kim olabilir? En iyisi Galatasaray'da şu an."

"Galatasaray, Ali Akman'ı kiralamak için teklifini yaptı. Hücum hattına bir yerli oyuncu ekleme planı var. Gelirse makul süreler bulabilir. Ali'nin kariyeri açısından da iyi olabilir."

"Kasper Dolberg haberi düşer düşmez sordum, bana 'şu an bir girişim yok' denildi. Yarın olmaz diye bir şey yok elbette. Bana göre doğru profil Dolberg."

"Galatasaray'la Sivasspor'un ilişkileri biraz gergindi hatırlarsanız. Morutan'ın Sivas'a gitmesini Erden Timur istemedi. Kasımpaşa ile anlaşmak üzereler. Oyuncu da Kasımpaşa'da oynamak istiyor."

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2022, 13:26
YORUM EKLE