Nevzat Dindar: "Galatasaray bırakmıyor, gitmek isterse 15 milyon Euro istenecek"

Galatasaray'da son haftaların en formda isimlerinden Lucas Torreira transferin de gözde isimlerinden biri haline geldi.

Nevzat Dindar: "Galatasaray bırakmıyor, gitmek isterse 15 milyon Euro istenecek"

Galatasaray'da sezonun en önemli performanslarından birine sahip olan Lucas Torreira son haftaların da öne çıkan ismi oldu. Sergio Oliveira'nın formsuz olduğu dönemde Beşiktaş derbisi ve Başakşehir ile oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılılar adına sahanın en iyisi olan Uruguaylı yıldız, transferin de en gözde isimlerinden biri haline geldi.

İtalyan kulüpleri Torreira için Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanırken sarı-kırmızılı yönetimin Uruguaylı yıldız için isteyeceği bonservis bedeli ortaya çıktı.

LUCAS TORREIRA İÇİN KARAR VERİLDİ

Galatasaray’da Lucas Torreira için karar verildi. Milan ve Lazio’nun radarına giren Uruguaylı futbolcu için ne Teknik Direktör Okan Buruk’un ne de yönetimin gitmesine sıcak bakmadığı bildirildi.İtalyan kulüplerinin 10-12 milyon euro civarında bir rakamı gözden çıkardığı 27 yaşındaki Uruguaylı futbolcu için Galatasaray’ın kesinlikle bırakmaya niyeti olmadığı belirtildi. 3 sene daha kontratı bulunan yıldız oyuncunun, kendisi gitmek istemesi halinde ise en az 15 milyon euroluk bir bonservis rakamının belirleneceği bildirildi.

AİLE FAKTÖRÜ

Galatasaray’da, kaybedilen maçlar da dahil olmak üzere takımın en çalışkan ismi olarak dikkat çeken Torreira, bir dönem özel hayatında yaşadığı sorunlar nedeniyle mutsuzdu. Uruguaylı futbolcu toparlanırken, ailesinin de son dönemde İstanbul’a gelmesiyle iyice sahaya odaklandı.

Galatasaray’ın son dönemdeki en çalışkan ismi olarak dikkat çeken Torreira, aynı zamanda takım arkadaşları tarafından da çok sevilen bir isim...

LUCAS TORREIRA'NIN PERFORMANSI

Galatasaray'ın sezon başında Arsenal'den 6 milyon euroya bonservisini aldığı Lucas Torreira, bu sezon Okan Buruk'un vazgeçilmezi oldu. Uruguaylı futbolcu tüm kulvarlarda çıktığı 30 karşılaşmada 2 bin 223 dakika süre alırken 1 asist katkısında bulundu. Torreira özellikle orta sahadaki mücadeleci oyunuyla taraftarların sevgilisi haline geldi.

Transfermarkt verilerine göre Lucas Torreira'nın güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak belirlenmiş durumda. Lucas Torreira ile Lazio ve Milan'ın yakından ilgilendiği öne sürülmüştü.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2023, 01:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 12 ay Önce

Super bücür!! Canla başla oynayan, terinin son damlasına kadar savaşan birinin değeri 15 20 değil çok daha fazladır. O da gitmek ister ise!! Aksi biz taraftarlar için değeri para ile ölçülemez.