Nevzat Dindar: "Galatasaray, 'Biz çok memnunuz, 1 Euro aşağı inmeyiz' diyecek"

Galatasaray’ın Danimarkalı stoper Nelsson için 20 milyon euroluk teklif yapmaya hazırlanan Sevilla’ya vereceği cevap ortaya çıktı.

Nevzat Dindar: "Galatasaray, 'Biz çok memnunuz, 1 Euro aşağı inmeyiz' diyecek"

Dünya Kupası öncesi Süper Lig'de son periyotta Beşiktaş ve Başakşehir'i mağlup eden Galatasaray'da transfer gelişmeleri yaşanıyor. Aslan, Danimarkalı stoper Nelsson için kararını verdi.

NELSSON'DAN SEVILLA YORUMU

Cim-Bom’un Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, ülkesiyle birlikte Dünya Kupası için bulunduğu Katar’da ülkesinin önde gelen tabloid gazetelerinden B.T.’ye açıklamalarda bulunmuştu. Nelsson’un, Sevilla’ya transferinin gerçekleşmemesiyle ilgili olarak hayal kırıklığını gizlemediği öne sürüldü.

Başarılı stoper, “Takım değiştirmediğim için üzgün olmadığımı söylemek istemiyorum. Sadece şimdiki zamanda yaşıyorum ve gelecekte ne olacağını görmemiz gerekecek” diye konuştu.

NELSSON İÇİN 25 MİLYON EURO

Cim-Bom, Sevilla’nın yeniden gündemine gelen Victor Nelssson’un satışına 25 milyon euroluk çıkış bedelinin kulübe yatırılması durumunda izin verecek. Marcao’dan sonra yazın Nelsson için de girişimde bulunan ancak 15 milyon euronun üzerine çıkmayan Sevilla’da Jorge Sampaoli’nin bu transfer için bir hayli istekli olması Galatasaray’ın da elini güçlendirdi.

Arjantinli teknik adamın ısrarı karşısında Sevilla’nın fiyat yükselteceği bildirildi. Buna rağmen İspanyolların şu an için 25 milyon milyon euro vermeye yanaşmadığı iddia edildi.

Galatasaray’ın ise 20 milyon euroya çıkmayı hedefleyen Sevilla cephesine “Çıkış maddesi belli: 25 milyon euro. Nelsson’dan çok memnunuz. 25 milyon Euro'dan 1 Euro aşağı inmeyiz” yanıtını vereceği öğrenildi.

Danimarka ile Dünya Kupası’nda giden Nelsson konusunda kulüpler arasında pazarlıkların önümüzdeki günlerde başlayacağı belirtildi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2022, 10:23
YORUM EKLE