Nevzat Dindar: "Galatasaray bu hafta masaya oturacak, iki oyuncuyu da bitirecek"

Okan Buruk'la birlikte yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi.

Nevzat Dindar: "Galatasaray bu hafta masaya oturacak, iki oyuncuyu da bitirecek"

Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılı takımda yeni sezonda yarışmacı bir kadro oluşturmak isteyen kurmayların sürpriz transfer planına MİLLİYET ulaştı.

Galatasaray’ın transfer çalışmaları kapsamında sürpriz planı ortaya çıktı.

Orta sahada 6 numara için PSG’li Idrissa Gueye ve Real Betis’li William Carvalho’dan hangi ismi kadrosuna katacağı merakla beklenen sarı-kırmızılılarda eni bir strateji belirlendi.

Buna göre sarı-kırmızılılar bu iki yıldızdan birini değil ikisini birlikte transfer etmek için harekete geçti.

KRİTİK HAFTA

Galatasaray güçlü orta saha için yoğun mesai harcıyor. Porto’dan Sergio Oliveira’yı renklerine bağlayan Cim-Bom’da geçen sezonun aksayan bölgesi orta sahaya takviyeler için çalışmalar devam ediyor.

Buna göre sarı-kırmızılılar ismi geçen Gueye ve Carvalho transferlerini beraber gerçekleştirmek hedefinde. Bu hafta iki oyuncunun bitirilmesi için kulüpleri ve oyuncular ile masaya oturulacak.

SEFEROVİC, BOATENG VE DENAYER...

Diğer taraftan santrfor için İsviçreli golcü Haris Seferovic’in satın alma opsiyonlu kiralık gündemde. Sarı-kırmızılıların savunma hattında ise Jerome Boateng ve Jason Denayer opsiyonları bulunuyor.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2022, 09:55
YORUM EKLE