Nevzat Dindar: "Galatasaray çok önemli bir ismi kadrosuna kattı"

Galatasaray'da milli arada önemli gelişmeler yaşanıyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray çok önemli bir ismi kadrosuna kattı"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Karabağ daha iyiydi, göze hoş gelen bir futbol oynadılar. Galatasaray açısından keyif vermedi. Yorucu bir maçtı, seyahate ve saatine baktığında biraz yordu. Saha içini konuşacaksak Galatasaray için ciddi sorunlar var."

"Muslera'nın maça gelmemesinde özel bir neden yok. Okan oynadı, gayet de iyi oynadı. Muslera'nın hiçbir problemi yok. Mertens idmanda sahaya çıkacak büyük ihtimal."

"Abdülkerim Bardakcı, pazar günü Milli Takım kampına katılıyor ve şiddetli bir baş ağrısı yaşıyor. Akşama da hastaneye gidiyor. Ağrı kesici alıp geri dönüyor. Ağrı dayanabilecek düzeyde olmayınca Pazartesi yeniden hastaneye gidiyor."

"Tekrar ağrı kesici yapılıyor ve kampa yeniden katılıyor. Akşam ağrılar dayanılamaz hale geliyor ve yeniden hastaneye gittiğinde orada kalmasına karar veriliyor. İki gün hastanede kalıyor. Kadrodan çıkarılınca hastane değiştiriliyor ve perşembe taburcu oluyor."

"Hakim Ziyech'in bu noktaya gelmesi benim için de sürpriz oldu. Bu Galatasaray'ın transferde ne kadar ciddi olduğunu gösteren güzel bir detay. Ziyech olmuyor ama Zaniolo oluyor. Bu Galatasaray'ın ve Erden Timur'un çok doğru bir stratejide olduğunu gösteriyor."

"Zaniolo'nun Galatasaray'a maliyeti 15 milyon euro ve 5 sene içerisinde ödenecek. Şu an bir kulübün bir futbolcu içi 29-30 milyon Euro verebileceğini düşünmüyorum. Galatasaray çok önemli bir ismi kadrosuna kattı."

"İnsanları büyük bir beklentiye sokmak doğru değil. Ama benim beklentim Galatasaray'ın Icardi'nin bonservisini alacağı yönünde. Bu konuda kulüpler arasında yeni bir görüşme yok. Kritik nokta Icardi'dir."

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2023, 13:14
YORUM EKLE