Nevzat Dindar: "Galatasaray'da adını değiştirin, 40 milyon Euro olur"

Galatasaray, bir yandan maçlarına odaklanırken bir yandan da algı operasyonlarına karşı mücadele ediyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'da adını değiştirin, 40 milyon Euro olur"

Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, 343 Digital Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

"KUSURSUZ TAKIM YOK"

"Kusursuz takım yok. Fenerbahçe en formda takım olarak gösteriliyor ama Galatasaray'ın da 5 galibiyet, 1 beraberlik aldığını görmezden gelmeyelim."

"ERDEN TİMUR OLMAYA ÖZENİYOR"

"Fenerbahçe'de organize bir şekilde hareket edildiğini görüyorum. Taklitler aslını yaşatır. Icardi'ye özenerek Dzeko'ya şarkılar falan. Selahattin Baki de bir Erden Timur olmaya özeniyor ama Erden Timur olamazsın."

"KİMSE BUNLARI CİDDİYE ALMIYOR"

"Diyorlar ki, 'Galatasaray algı yapıyor. WhatsApp grupları var' Şaka mısınız? Galatasaray'da böyle bir şey yok. Bu sizin 5 yıldız 28 şampiyonluk hikayesine benziyor. Aynı hesap. Kimse ciddiye almıyor."

"HER MAÇ SONRASI ÇIKIP KONUŞUYOR"

"Sayın Selahattin Baki, her maç sonrası çıkıp konuşuyorsunuz. G.Saray sağ duyu adına sessiz kalıyor. Başakşehir maçında futbolcular dayak yedi. Sayın Baki; madem rahatsızsınız, yabancı hakem ve VAR isteyin. G.Saray da destek verir."

"FUTBOL BİR ŞOV, HELAL OLSUN"

"Ben bir futbolsever olarak bu penaltı denemesine 'Helal olsun' dedim. Futbol bir şov. Hayal etmekle başlıyor bu işler. Teknik açıdan baktığımda da Kerem zaten kaleciyi terse yatırmış! Zoru yapan Icardi, kolayını yapamadı."

"GALATASARAY'I TUTAMAYACAKLAR"

"Galatasaray, puan olarak tahmin ettiğimden daha iyi. Ndombele, Sanchez, Ziyech yok. Icardi geç gelmiş. Nelsson'un kız arkadaşı doğum yaptı. İlerleyen haftalarda G.Saray'ı tutamayacaklar. Onun için saha dışına çekmeye çalışıyorlar."

"KEREMİC, 40 MİLYON EURO OLURDU"

"Kerem Aktürkoğlu'nun adı 'Keremic' olsa 40 milyon Euro olurdu." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2023, 10:15
YORUM EKLE