Nevzat Dindar: "Galatasaray'da bir daha ilk 11'de başlamaz, bu saatten sonra beklemeyin"

Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor'u 4-0 mağlup ederek Fenerbahçe'ye şampiyonluk yarışında gözdağı verdi.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'da bir daha ilk 11'de başlamaz, bu saatten sonra beklemeyin"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"STRESİN TAVAN YAPTIĞI BİR DÖNEME GİRDİK"

"İki takım arasında amansız bir rekabet, mücadele ver. Stresin tavan yaptığı bir döneme girdik. Hesaplar yapılmaya başlandı. Alanyaspor maçı en zorlu ve kritik viraj oldu. Tüm maçların hikayesi var. Deplasmanda Galatasaray daha rahat sonuca gidiyor. G.Saray'ın evindeki maçlar biraz daha problemli geçiyor."

"AURIER, BİR DAHA 11 BAŞLAMAZ"

"Serge Aurier bir daha 11 başlamaz. Bu saatten sonra Aurier'i ilk 11'de beklemeyin. Belli ki maç eksiği var. Ritmi ve kondisyonu yeterli değil. Okan Buruk ısrar etmedi ve değişikliğe gitti. Sağ bek için Kaan Ayhan'ın önde olduğunu düşünüyorum."

"KEREM AKTÜRKOĞLU, ÇOK UÇLARDA YAŞIYOR"

"Kerem Aktürkoğlu hayal kırıklığı yarattı. Ya çok zirve yapıyor ya da dibe vuruyor. Ortası yok. Çok uçlarda yaşıyor. Göz önünde oyuncu olduğu için tartışılması normal. Kerem'i yok sayamazsınız. Diğer futbolculardan daha çok şampiyonluğu istiyor."

"GALATASARAY'IN EN BÜYÜK ŞANSI OKAN BURUK"

"Galatasaray her maçın hikayesini farklı farklı isimler belirliyor. Ziyech, Kasımpaşa maçını çeviren oyuncuydu, Alanyaspor karşılaşmasına da damga vurdu. Sonradan oyuna girdiğinde daha etkili bir Ziyech var. Bu takımın omurgası var. Muslera, Torreira ve Icardi. Bir de Nelsson. Nelsson'un dün müdahaleleri de yerindeydi. G.Saray'ın en büyük şansı Okan Buruk."

"FENERBAHÇE DE ŞAMPİYONLUĞA ÇOK FAZLA İNANIYOR"

"Fenerbahçe için hep bir umut olacak. Onlar da tüm maçlarını kazandıkları takdirde şampiyon olacaklarını biliyorlar. Konferans Ligi daha gerçekçi hedef ama ligi de istemiyorum demeyecekler. Atatürk Olimpiyat Stadı'nı gördük. Şampiyonluğa çok fazla inanıyorlar. Galatasaray taraftarı rehavete kapılmaması lazım."

"PORTEKİZLİ HAKEMLER İÇİN GÜVENSİZLİK VAR"

"G.Saray'ın yabancı VAR'a karşı olması gibi bir durum söz konusu değil. Zaten Fenerbahçe'nin lehine karar vermiş. VAR'da görevlendirilen hakemlerin hangi ülkeden olduğu önemli detay. Portekizli hakemler için kafalarda soru işareti var, üst düzey değil. Portekizli hakemler için güvensizlik var. Almanya olur, İtalya olur."

"KOMBİNELERE İLGİ BÜYÜK"

"Yeni sezon kombineleri rakamların artmasına rağmen ilgi yüksek. Her maçın bir hikayesi var. Pendikspor'un ekstra prime ihtiyacı yok. Çünkü ligde kalmak istiyorlar. Galatasaray için zor maç. Şu an alt tarafta can çekişen takımlar, orta sıra takımlarından daha tehlikeli." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2024, 17:03
YORUM EKLE