Nevzat Dindar: "Galatasaray'da çılgın transfer planı yapılıyor"

Icardi, Mertens ve Zaniolo başta olmak üzere transferde büyük ses getiren Galatasaray, yaz döneminde de çılgın bir transfer planını devreye sokmak istiyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'da çılgın transfer planı yapılıyor"

Sezon başında kadrosunu Icardi, Mertens, Torreira ve Oliveira gibi yıldızlarla güçlendiren, ara transferde ise İtalyan futbolunun son yeteneklerinden Zaniolo’yu kadrosuna katan Galatasaray, yaz dönemi için de planlarını hazırladı. 

ÇILGIN TRANSFER PLANI

Bu sezon Icardi, Mertens ve Zaniolo başta olmak üzere flaş transferlere imza atan Galatasaray, yaz döneminde oyuncu satışından da ciddi gelir elde etmeyi planlıyor.

Sarı-kırmızılıların kasasına sadece 3 oyuncudan 75 milyon euro (yaklaşık 1,5 milyar lira) girebilir. Buna göre Cim-Bom, 35 milyon euro çıkış maddesi bulunan Zaniolo, 25 milyon euro çıkış maddesi olan Nelsson ve yine 20 milyon eurodan aşağı bir rakama satılması düşünülmeyen Sacha Boey’dan büyük bir bonservis gelirini kasasına koymaya hazırlanıyor.

KAYNAK YARATILACAK

Galatasaray bir taraftan önemli transferler yaparak gelecek sezonlarda özellikle Avrupa’da ses getirecek bir takım kurmaya çalışırken diğer taraftan da kulübe ciddi paralar kazandıracak adımları atıyor.

Zaniolo, Nelsson ve Boey’den 75 milyon euro gelir bekleyen sarı-kırmızılıların kuracağı iddialı kadro için de böylece kaynak yaratılmış olacak.

Galatasaray’ın ligde iyi gitmesi bu transferlerin önünü açarken devre arasında Boey ve Nelsson’la ilgili tekliflere olumlu cevap verilmemişti. Ancak yaz döneminde gelecek yüksek miktarlı tekliflerin değerlendirilebileceği oyunculara iletildi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2023, 00:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bilal Habeş BAŞARAN
Bilal Habeş BAŞARAN - 1 yıl Önce

Nelsson ve boey bu sezonda tutulmalı Avrupa için ve boey veya Nelsson serbest kalma bedeli 35-40 milyon euro olmalı ama torrera kesin satılmamalı ve hatta serbest kalma bedeli olarak 40 milyon euro almalı ve bu takım Avrupa takımı olsaydı her bir futbolcumuz 50-60 ml euro olurdu

Adnan
Adnan - 1 yıl Önce

Bu oyuncular sarılınca yerleri nasıl doldurulacak? Daha ucuz kalitesizle mi?Yok kaliteli ile doldurulacaksa işleyen sistemi bozmaya gerek var mı? Amaç Avrupa da başarı ise satmak çılgın plan mı?

Ayhan Acar
Ayhan Acar - 1 yıl Önce

Yani fenerbahçe ye yapılan pisliklerin ardında bunlar var.herzaman olduğu gibi