Nevzat Dindar: "Galatasaray'da endişe yaratıyordu, elini taşın altına koydu"

Galatasaray kaptanı ve kalecisi Fernando Muslera, dolandırıcı şokunu çabuk üzerinden attı. Uruguaylı file bekçisini ayağa kaldıran Erden Timur ile Okan Buruk’un tecrübeli oyuncuyla sık sık toplantılar yaptığı belirtildi.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'da endişe yaratıyordu, elini taşın altına koydu"

Galatasaray’da son iki maçta yediği 6 golle kaybedilen 5 puanda başrolde yer alan Kaptan Fernando Muslera kendine geliyor.

Bir tarafta Florya’daki bir banka çalışanın karıştığı dolandırıcılık dosyasında 10 milyon lira kaptıran ve diğer taraftan da sakatlığının ardından eski formundan uzak kalan Muslera’nın bu hali kalan haftalar için endişe yaratıyordu. Ancak Uruguaylı eldivenin, geride kaldığımız günlerde kafasını toparladığı belirtildi.

Tecrübeli futbolcuyla toplantılar düzenleyen Teknik Direktör Okan Buruk ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un çabalarının, ayağa kalkmasında etkili olduğu bildirildi. Kendine gelen ve antrenmanlarda istekli bir görüntü içine giren Muslera’nın moralinin yerine gelmesi herkesi sevindirdi.

Sarı-kırmızılı ekibin kaptanının, son birkaç gündür sergilediği pozitif değişimin yanı sıra, takım arkadaşlarıyla da toplantılar yaparak liderlik yönünü de ön plana çıkardığı dile getirildi. Kaptan Muslera’nın elini taşın altına sokması, zorlu periyot öncesi teknik heyetin de yükünü hafifletti.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Bu sezon kombine ve loca yenilemede rekor kıran Galatasaray, kulübüne sahip çıkan taraftarına teşekkür etti. Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Bu kombine yenileme döneminde tüm zamanların yenileme rekorunu kırarak, geçmiş sezonlardaki ortalamadan 2.5 kat daha fazla kombine yenileme sayısına ulaşan büyük Galatasaray taraftarına teşekkürlerimizle! ifadesi kullanıldı.

'SİZİN EVLADINIZ, BİZİM EVLADIMIZ'

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, sarı-kırmızılı kulüpte yer alan tüm futbolcuların ailelerine bir teşekkür mektubu yolladı. “Ne güzel bir evlat yetiştirmişsiniz” diye başlayan mektupta şu ifadeler yer aldı: “Duruşuyla, karakteriyle, milyonlarca kişiye ilham olan, başarılarıyla tarih yazan ama her zaman mütevazılığını ve saygısını koruyan bir evlat yetiştirmek, her anne babanın yapabileceği bir şey değil. Biliyoruz ki bu başarıda büyük pay, onu bu şekilde yetiştiren ve hayata hazırlayan sizlerindir. Böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için sizlere sonsuz teşekkür ederiz. Oğlunuzla ne kadar gurur duysanız az. Ne kadar mutlu olsanız az. Bizler sizlerin neler hissettiğinizi biliyoruz. Bilmenizi isteriz ki, onlar bu çatı altında bizlere emanet. Sizin evlatlarınız, bizim evlatlarımız.”

OKAN BURUK’TAN YOĞUN MESAİ

Ligde şampiyonluk yolunda zorlu bir sürece giren Galatasaray, kalan 5 maçından da iyi bir sonuç alıp, zafere ulaşmak için sıkı bir şekilde çalışıyor. Başakşehir ile yarın oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde devam eden sarı-kırmızılılar, dün sabah taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Teknik Direktör Okan Buruk, en küçük detayı kaçırmamak için yoğun bir mesai içerisinde bulunuyor.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2023, 22:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 13 ay Önce

Aç gözlü olan! muhakeme etmek yerine hisleri ile hareket eder ve parasını kaptırır olan da bizim 5 puana olur. Fark 3 puana düşünce de fenerlisi ile beşiktaşlısı dost olup birlikte hareket ederler. Birazcık düşünse döviz bazında % 23 faizi duyunca hadi bakalım kolay gelsin deyip kaçar ama avanta para tatlı gelince de... Olan bizim 5 puana olur. Kovun gitsin. Okan Koçuk geçsin kaleye